Stiri

CE SPUN ROMANII, PE NET, DESPRE REFUGIATI? INVADATORI, NU IMIGRANTI!

Parerea romanilor spune multe in legatura cu actuala situatie din Europa. Ei sunt neincrezatori in ceea ce priveste razboiul din Siria si cred ca altul este substratul valului de migratie musulman. S-o spunem direct, ei considera ca e vorba de invadatori si mai putin de imigranti! Iata cateva pareri smulse de pe net:

imigranti-11

POP: „Bine ar fi sa nu am dreptate dar ma tem ca in viitorul apropiat se va juca in EUROPA ,,returul,, cruciadelor din EVUL MEDIU . Atunci europenii au luptat in lumea araba iar acum vor ,, juca acasa ,, . Nu sint rasist si nu am nici probleme cu religia nimanui dar MA TEM CA VALUL ACESTA DE REFUGIATI ( unii SIGUR membri ISIS sau AL QUAEDA infiltrati intre ei ) nu va aduce nimic bun in EUROPA si in lume , in general.”

ciupi: „se vor trezi papagalii care conduc europa ca in siria nu se va mai gasi niciun jihadist. au plecat toti in europa, aici au mai multe posibilitati pentru a-si desfasura armele, prea sunt fraieri oamenii locului.”

Dan: „Parca vad ca dupa ce i-a chemat la ea in tara,Merkel acum va inchide granitele si vor ramane celelalte tari sa se lupte cu migrantii si refugiatii,tari printre care si Romania,tari care nu au bani nici pentru ai lor ce sa mai vorbim de milioane de straini veniti buluc.”

BAZINGA: „Imbecilitatea europenilor in aceasta problema nu cunoaste limite!Este vorba de o autodistrugere constienta,de o forma uluitoare de masochism incredibil!Probabil,se doreste autodistrugerea Europei occidentale!Nemtii de dovedesc regii cretinilor …sunt uluitor de cretini!!!Asa le trebuie!Sa bage definitiv islamul in Europa si apoi sa vezi distractie…ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI!That’s all,folkes”

neah…..nu cred: „jihadistii vor penetra pe altii…nemtii vor fi printre ultimii….nu de alta dar le dau bani…”

Don joe: „Ce comentarii…. Numai pricepuți pe aici!”

 

blank