Necenzurat

Ce spun barbatii cand insala

Ce spun barbatii cand insala

Ce spun barbatii cand insalaProbabil ca va intrebati care sunt semnalele care-i deconspira pe barbatii care insala si-si pun in pericol relatiile de cuplu, ce spun ei in asemenea situatii. Daca ai fost vreodata inselata sau te intrebi daca te insala poate ca ti-ai auzit sotul spunand unele dintre aceste cuvinte.

 

Este doar o prietena

De curand, ai descoperit ca sotul tau vorbeste din ce in ce mai des cu o noua persoana care se dovedeste a fi femeie. Nu ti-a spus nimic pana in clipa in care tu ai aflat despre ea si cand il intrebi daca o poti intalni el iti raspunde ferm ca nu. Motivul poate fi simplu: nu este doar o prietena oarecare, ci iubita.

 

Respecta-mi intimitatea. Nu-mi umbla prin telefon

Nu vrea sa-i atingi telefonul poate pentru ca ii este teama sa nu gasesti mesaje de la ea, sau poate primeste unul chiar in timp ce tu te joci cu mobilul lui. Poate exista si poze cu ea in telefon si nu doreste ca tu sa le vezi.

 

Ma inseli, nu-i asa?

Cand un barbat insala isi acuza sotia ca are o aventura. Te intrebi de ce face asta? Pentru ca se gandeste: „Daca eu pot sa insel, si ea ma poate insela”.

 

Trebuie sa raman peste program am o multime de facut

Brusc are tot mai mult de munca la birou si nu mai poate ajunge acasa decat mult dupa orele la care venea inainte. De fapt, nu are deadline-uri stranse de indeplinit ci poate o iubita si ii este teama ca s-ar putea sa-l prinzi.

Dana Craciun

blank