Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Ce spun actorii după moartea lui Iurie Darie

Ce spun actorii după moartea lui Iurie Darie

 

blank

Dispariția lui Iurie Darie a lăsat o mare durere în sufletul Ancăi Pandrea și un mare gol în inimile actorilor care l-au cunoscut, pe scenă sau în afara ei. Află de pe expresspress.ro ce spun foștii săi colegi despre “Iura” și ce îi transmit actriței, care a stat la căpătâiul lui în cele mai grele clipe.

blankEu nu am apucat să joc cu el, dar am fost într-o relație foarte amicală și foarte draguță. Din păcate este ca în Cronica unei morți anunțate”, pentru că nu îți revi în urma unui atac ca ăsta. Toți actorii își doresc să moară pe scenăjucând. Pentru Anca Pandrea am un respect ieșit din comun pentru că a stat alături de el și o respect pentru devotamentul, dragostea și umanismul ei. Felul ei de a se comporta mă face mândru că sunt om. Știu că l-a iubit foarte mult și că a suferit secundă cu secundă alături de el” Eugen Cristea.

blankMaestru Iurie Darie este un exemplu pentru tânăra generație. Din păcate se duc marii noștrii actori, care ne-au încântat viața și tinerețile văzându-i pe marile ecrane. Se naște o nouă generație care, din păcate, nu poate performa la nivelul acela”, George Ivașcu.

blankSuntem prieteni din Liceu. Din păcate se chinuia de doi ani de zile…ăsta este adevărul. Ne cunoaștem de care de mai mult de 60 de ani. Firește că este un șoc pentru mine și pentru toți care l-am cunoscut. Era un am foarte talentat și un mare actor de film. Ancă îi urez mult curaj”, Sergiu Nicolaescu.

blankAm fost în turnee în țară și în străinătate, Era un adevarat camarad care nu era suparacios, invidios și era foarte iubit de lume. Este o legendă, un mare caracter, cum întâlnim mai rar în ziua de azi. Era conștiincios și era un exemplu pentru cei tineri. Am jucat în BD-uri cu el. Ancăi îi urez sănătate și sunt alaturi de ea. Ce a făcut ea pentru Iura nu cred că ar fi facut altă femeie. Ori de cate ori îmi va cere ajutorul îl voi oferi cu mare drag”, George Mihăiță.

www.expresspress.ro

blank