Showbiz, Stiri

Ce spectacole de teatru face cuplul de gay de la “Patru nunţi şi o provocare”?!

Show-uri cu bărbaţi goi şi nimfomane într-un hotel din Bucureşti

gay

Mihai Vantu si Daniel Ionescu, cei doi homosexuali care au castigat cea mai recenta editie a show-ului „Patru nunti si o provocare” de la Pro Tv, sunt initiatorii unui teatru experimental care isi desfasoara activitatea intr-un club de la parterul hotelului Banat din Bucuresti.

spectacol gay

 Cei doi „miri” de la show-ul de televiziune au infiintat teatrul Tabu, un proiect care se declara a fi unul in care sa fie aduse pe scena subiecte tabu, „de cele mai multe ori incomode sau ignorate, dar care au radacini adanci in sufletele oamenilor”.

 Evident, cand se vorbeste despre subiecte incomode, cei doi iubiti, care sunt si regizori la teatrul lor, se refera in primul rand la cele cu povesti de dragoste intre gay, dar si la cele cu femei nimfomane. Piesele care au facut istorie la teatrul Tabu au nume precum „Crize”, „Sex Therapy” sau „Human Animals”.

 spectacol 1

Mihai si Daniel lucreaza in general cu actori tineri, dispusi sa ia parte la un proiect atat de experimental si care, culmea, sunt heterosexuali. Ce-i drept, arta cere sacrificii, iar acestia se transpun excelent in rolurile pe care regizorii le dau, astfel incat publicul sa nu perceapa acest lucru.

spectacol

 Mihai Vantu si Daniel Ionescu formeaza primul cuplu de gay care s-a casatorit pe teritoriul tarii noastre. Nunta lor a fost oficiata de un pastor american si a facut subiectul emisiunii „Patru nunti si o provocare”, cei doi obtinand cel mai mare punctaj al editiei. (I.G.)