Toată lumea a râs de dansatoare că a rămas fără… chiloţi

  flavia 1

Flavia Mihăşan, ‘vecina’ dansatoare din emisiunea Neatza de la Antena 1, a fost protagonista unui episod penibil, în această dimineaţă, iar totul a fost dat în vileag chiar de colegul Răzvan Simion, care nu s-a sfiit să se amuze pe seama ‘baletistei’.

„Cum ne schimbam noi înainte de emisiune, din spatele unui paravan se aude odată cum strigă baletista”, şi-a început Răzvan Simion povestea amuzantă. Înţelegând imediat ce urmează să se afle pe post, Flavia a început să-şi roage colegul să se oprească.

flavia

„Eu nu vorbesc ca Dani, pe pauze, eu le spun în timpul emisiunii. Deci, din spatele paravanului, se aude deodată Flavia cum spune ‘Aoleu, Amalio (n.r. – Amalia este prezentatoarea rubricii Horoscop din matinal), mi-am uitat chiloţii acasă'”, a povestit Răzvan, în hohotele de râs ale tuturor celor prezenţi în platou.

Flavia a avut însă şi o explicaţie pentru tot ce s-a întâmplat. „Ştiu că sună dubios, doamnelor şi domnilor, însă am o explicaţie. Nu e vorba despre chiloţii chiloţi, chiloţeii, ci despre boxerii pe care-i pun peste chiloţei atunci când dansez. Şi acum e cam inconfortabil, e cam rece în platou”, s-a amuzat şi dansatoarea.

Flavia va împlini anul acesta 30 de ani şi a trecut un an de când e colegă cu Răzvan şi Dani la matinalul Antenei 1

 

 

Citeste si...
Ce ascunde frumuseţea aceasta de fată?!