Showbiz, Stiri

Ce şi-a pus în cap Rodica Popescu Bitănescu în ce o priveşte pe Bianca Slav?!

«Ca actriţă, Bianca ar umple sălile de teatru!»

10-vdt-bianca-by5_1a9e8d9d5e

Bianca Slav (31 de ani) a încercat mai multe meserii – manechin, asistentă TV, designer – dar nu a excelat în nici una, deocamdată. Rodica Popescu Bitănescu, actriţă, regizoare şi scriitoare, a afirmat că s-ar putea ca Bianca să se regăsească mult mai bine în rolul de actriţă.

10-vdt-rodica-popescu-bitanescu2_ed1627942a

Rodica e convinsă că la o piesă pe al cărei afiş ar figura şi Bianca, biletele s-ar vinde ca pâinea caldă: “Mie mi se pare că fata aceasta, care ştie să se promoveze singură, ar avea resursele necesare în interiorul ei, de care nici ea nu ştie, să fie o bună actriţă. Ar fi o provocare pentru mine să fac un rol pentru ea şi să o chem la un casting. Mă gândesc că ar veni multe persoane ca să o vadă. În următoarea piesă pe care o voi scrie s-ar putea să o chem la casting”, a declarat Rodica Popescu Bitănescu.

“Dacă însă ar fi acum să îi ofer un rol în piesa care deja se joacă, «Viaţă de cimitir», aş vedea-o în rolul femeii vii, nu în celălalt. Până atunci însă, aş invita-o pe Bianca să vină la teatru şi i-aş recomanda piesa «Triunghiul femeilor», o comedie care e scrisă şi regizată de mine, unde joc alături de Viviana Alivizache şi de Tania Popa”, a încheiat marea actriţă.

 

blank