Radu Ștefan
Showbiz

Ce sfat important i-a dat Radu Ștefan Bănică surorii sale, Violeta, și ce relație au ce doi: „E mai mică decât mine cu 7 ani…”

Ce sfat important i-a dat Radu Ștefan Bănică surorii sale, Violeta. Deși relația lor în copilărie nu a fost atât de apropiată, Radu Ștefan Bănică și Violeta se înțeleg de minune acum. În cadrul unui interviu, tânărul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu sora sa, dar a mărturisit că i-a dat și un sfat prețios acesteia!

Ștefan Bănică are trei copii. Radu Ștefan Bănică este cel mai mare dintre aceștia și îi urmează calea tatălui, este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale’, dar cochetează și cu muzică. De asemenea, acesta mai are o fată din căsnicia cu Andreea Marin, pe Violeta, dar și un băiețel cu actuala parteneră, Lavinia Pîrva.

Radu Ștefan

Într-un interviu recent, Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, a vorbit deschis despre relația cu sora sa, dar a spus și ce sfat important i-a dat acesteia. Iată declarațiile făcute de tânăr!

Ce sfat important i-a dat Radu Ștefan Bănică surorii sale, Violeta

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că acum se înțelege foarte bine cu sora lui, Violeta, deși în copilărie nu erau atât de apropiați. Invitat recent la un eveniment, tânărul a vorbit deschis despre relația cu aceasta, dar a mărturisit că i-a dat și un sfat important surorii sale.

„Suntem frați și asta explică totul. Avem o relație normală de frate-soră, e mai mică cu 7 ani decât mine, dar e foarte matură pentru vârsta ei. Am sfătuit-o să rămână cu picioarele pe pământ, asta e cel mai important, să fie ea însăși.”, a declarat Radu Ștefan Bănică, potrivit WOWbiz.

Ce spune despre viitorul său în actorie

De asemenea, Radu a mai vorbit și despre cariera sa, precizând, printre altele, că și-a dori să aibă un rol ca al tatălui său în filmul Liceeni.

„Mi-ar plăcea să am și eu un rol ca tatăl meu în Liceenii, nu știu dacă chiar același gen, pentru că nu se poate să reproduci un asemenea film, dar de ce nu, dacă tot sunt aici.Îmi plac rolurile de comedie, acțiune, dramă, nu am ceva preferat. Mi-ar plăcea ceva pe acțiune sau dramă, pentru că comedia este la prima mână pentru mine și aș vrea ceva mai provocator.”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

sursă foto- Facebook

blank