Featured, Showbiz

Ce secret au descoperit vedetele de la Hollywood care le ajută să-și mențină silueta

 

 

O nouă dietă și-a făcut loc în viața celebrităților de la Hollywood care nu au stat prea mult pe gânduri și au adoptat-o. Aceasta este dieta simplă care a înnebunit starurile de la Hollywood.

Unele dintre cele mai sexy corpuri ale vedetelor de la Hollywood, precum Beyonce, Chris Hemsworth, Tom Hardy, Miranda Kerr și Justin Theroux, au un singur lucru în comun: autocontrolul. De fapt este vorba de intervale de post negru, dar pentru ca acest plan de pierdere a kilogramelor în plus să funcționeze este nevoie de un puternic autocontrol, notează Hollywood Reporter.

Invervalele de post negru vin în forme diferite și se adaptează în funcție de stilul de viață al fiecăruia. După cum sugerează și numele, există și un fel de „post” împlicat în proces deoarece pe perioade mai extinse nu se consumă nimic ce conține calorii. Ai voie doar apă, ceai și cafea fără zahăr sau lapte, potrivit unica.ro.

Unii au ales să meargă pe varianta 5:2 – mănâncă normal timp de cinzi zile, după care postesc alte două zile, metodă aleasă de Benedict Cumberbatch.

Alții aleg varianta 16:8 – Hugh Jackman mănâncă doar între orele 14:00 și 22:00, în fiecare zi.

De cele mai multe ori, kilogramele în plus dispar, mușchii se tonifiază și crește nivelul de energie.

Majoritatea celebrităților sunt interesate de această dietă nu pentru pierderea în greutate, cât pentru aspectul longevității”, a explicat Joy Stephenson-Laws, fondatoare a laboratoarelor Proactive Health din Los Angeles.

Aceasta a făcut referite la Buddha, care a avut experiență cu postul și a trăit 80 de ani într-o vreme când speranța de viață era de 35 de ani.

Mai mult, această dietă ajută la scăderea nivelului de insulină din sânge, iar detoxifierea celulară este una dintre cele mai mari beneficii ale sale.

De asemenea, postul schimbă genele și moleculele responsabile pentru longevitate și crește abilitatea organismului de a lupta împotriva bolilor.