Life, Stiri

Ce se poate întâmpla dacă faci sex în fiecare zi, timp de un an?!

O scriitoare a experimentat asta şi iată ce a păţit!

sex an

Ce se întâmplă dacă faci sex în fiecare zi, timp de un an? O scriitoare a încercat această provocare şi îşi povesteşte experienţa.

Brittany a inceput sa se ingrijoreze si a incercat sa gaseasca cat mai repede o solutie. Atunci cand l-a intrebat pe sotul care sunt cele 5 lucruri care ii plac la corpul ei, aceasta a dat un raspuns sec si a vorbit despre par, fata si buze, iar ea si-a dat seama ca daca lucrurile se indreapta in aceasta directie, relatia lor nu va mai dura mult, scrie perfecte.ro.

sex an1

Aceste cuvinte ale sotului au afectat-o foarte mult pe Brittany si femeia a inceput să fie si mai nesigura pe ea, dar au determinat-o si sa-si urasca corpul. Astfel, ea a inceput sa-l evite, sa invoce tot felul de motive banale, dureri de cap, crampe la stomac, si chiar sa o aduca pe fetita lor cu ei in pat, pe motiv ca ii este frica sa doarma singura. Totul numai sa nu aiba momente de intimitate.

Cand lucrurile incepeau sa se indrepte din ce in ce mai repede catre directia gresita, cei doi au s-au gandit ca viata lor intima trebuie pusa pe primul plan si ca poate asa vor putea sa se descopere mai mult unul pe celalalt. S-au gandit sa petreaca cat mai mult timp impreuna si sa faca sex in fiecare zi timp de un an. Era aceasta solutia salvatoare pentru relatia lor?

Cei doi soti au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna, sa discute despre ei si sa afle care sunt lucrurile care i-au atras din prima clipa in care s-au privit, dar pe care au uitat cum sa le exprime. Dupa un an, Brittany a inceput sa-i trimita sotului poze in lenjerie intima, in timp ce acesta era la serviciu.

 

 

 

blank