Sport, Stiri

Ce se întâmplă în familia Borcea? Se apropie divorţul?!

Cristi Borcea s-a stabilit în România de câteva luni, Alina a rămas la Miami

Borcea

Cristi Borcea se afla in Romania de cateva luni bune, dar sotia lui, Alina, nu a fost vazuta deloc in preajma lui. Fostul actionar al lui Dinamo spune insa ca nu sunt probleme in cuplu, ci, pur si simplu, este nevoit sa ramana in Romania din cauza proceselor in care este implicat.

Cristi Borcea a fost nevoit sa se intoarca in Romania, intrucat este implicat in celebrul “Dosar al Transferurilor”, iar procurorii i-au recomandat ca ar fi cazul sa nu mai parasesca tara pana la definitivarea procesului.

Surse din preajma afaceristului sustin ca acesta s-a conformat si, de cateva luni, s-a stabilit in Bucuresti. Cu toate acestea, el nu si-a adus aici nici sotia, nici copilul, lasand sa se inteleaga ca intre ei poate fi vorba de o ruptura.

„Multa lume vorbeste aiurea! Cristi nu s-a despartit de Alina, insa el a preferat sa o tina departe de procese si scandaluri! Din acest motiv, ea a ramas in America, unde are o casa si nu este expusa problemelor in care este implicat Borcea, restul sunt doar rautati! Cei doi vorbesc mult la telefon si, dupa ce se va termina totul, probabil, ca el se va intoarce in SUA si se va ramane definitiv acolo! Mai mult, este posibil ca, in perioada Sarbatorilor de Iarna, Alina sa vina putin in tara, pentru a fi alaturi de sotul sau in cele mai importante zile ale anului!”, a povestit un apropiat al omului de afaceri în presa mondenă.

 

 

blank