De cand au devenit colegi de emisiune, Delia si Brenciu s-au apropiat foarte mult si au descoperit ca au multe lucruri in comun. Acum, cei doi au lansat o melodie impreuna, in care joaca rolul a doi indragostiti. Chimia dintre ei e evidenta.

61580955.jpg

Doua voci bune, cu mii de fani, acestea sunt coordonatele Deliei si ale lui Horia Brenciu, insa, nu si singurele lucruri pe care cei doi le au in comun. De cand au devenit colegi de emisiune, au avut timp sa se cunoasca mai bine si au ajuns la concluzia ca pot forma o echipa reusita. Zis si facut!

Au intrat in studio si au lucrat de zor, iar rezultatul i-a lasat cu gura cascata pe fanii lor. Delia si Horia au lansat de curand o piesa in colaborare, iar videoclipul a fost o surpriza pentru toata lumea. Cei doi joaca rolul unui cuplu de indragostiti si, dupa cum se vede in imagini, se potrivesc de minune, chimia dintre ei fiind evidenta.

De o vreme incoace, se pare ca orice artist de la noi isi doreste sa cante alaturi de Delia. De la mai putin cunoscutii Uddi si Kaira si pana la Horia Brenciu, voci bune din industria muzicala de la noi aleg sa isi uneasca fortele cu Delia, rezultatul fiind de fiecare data foarte bine primit de fani.