Delia
Showbiz

Ce se întâmplă cu tatăl artistei Delia. Toată familia este în alertă

Gina Matache, mama artistei Delia, a vorbit despre starea de sănătate a fostului soț. Totul s-a schimbat după ce a renunțat la viața monahală.

Gina Matache, mama artistei Delia, a vorbit despre starea de sănătate a fostului soț. Acesta a aflat că are cancer la rinichi și a renunțat la viața monahală. El a fost primit înapoi cu brațele deschise, chiar dacă și-a abandonat familia o perioadă de timp. Acum, fostul călugăr locuiește cu Gina Matache în apartamentul în care au stat pe vremea când erau căsătoriți. După lungi tratamente, tatăl Deliei Matache a început să se simte mai bine, dar trebuie supravegheat.

„Mă bucur că el este mai bine, avem toți grijă de el, da, încă locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a declarat mama cântăreței pentru Playtech Știri.

Delia a fost prima care l-a ajutat

Gina Matache a mai spus că fostul soț s-a întors de la Muntele Athos după o decadă, din cauza bolii sale. Ea a spus că bărbatul a trecut prin momente îngrozitoare și că fiica lui, Deșia, a fost prima care l-a ajutat. Aceasta a mai declarat că nu s-a împăcat cu tatăl fiicelor sale, dar că se înțeleg bine.

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, eu un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni. N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine să îl ajute, doar eu.

Delia

Inițial nu a apelat la mine, eu târziu am aflat că e în spital. Nu e de mândrie, e la locul lui. Delia a fost prima care a sărit să îl ajute. Acum este relativ independent. Locuiește cu mine. Avem un apartament cu două camere, unul într-o cameră, unul în alta. Nu mi-am pus problema ce suntem, eu mă adaptez oricum, atât timp cât nu ne jignim”, a declarat Gina Matache.

Încearcă să își îndrepte greșelile

În urmă cu câțiva ani, tatăl Deliei a declarat că regretă că nu a fost lângă fiica lui când a avut cea mai mare nevoie. El a mai spus că nu poate da timpul înapoi, dar că încearcă să își îndrepte greșelile. Acesta a subliniat că este mândru de artistă, dar și de sora ei, Oana Matache.

„Și acum regret că nu am fost lângă Delia atunci când a avut cea mai mare nevoie de mine. Eu l-am descoperit pe Dumnezeu la vârsta de 45 de ani și a fost prea târziu, fetele mele crescuseră și nu mai puteam face ceea ce trebuia să fac de la început. Dar așa a fost de la Dumnezeu să fie. Cu ajutorul Lui a ajuns să se facă mare și să fie bine. Încerc pe cât se poate să îndrept greșelile din trecut, e foarte greu după atâta timp. E copilul meu și-l iubesc. Ne rugăm la Dumnezeu ca să fie bine”, a declarat, Ion Matache.

blank