Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Ce se intampla cu Dana, vaduva lui Sergiu Nicolaescu, la doi ani de la decesul regizorului

In toamna acestui an, Iolanda si Dana Nicolaescu au ingropat securea razboiului, iar acum sunt cele mai bune prietene. Sora regretatului Sergiu Nicolaescu i-a spus vaduvei sa depaseasca perioada de doliu si sa alunge singuratatea, acceptand un barbat.

Pe 3 ianuarie se implinesc doi ani de la moartea indragitului regizor Sergiu Nicolaescu. Pana in aceasta toamna, sora si vaduva sa nu se intelegeau absolut deloc, ba chiar se luptau in instanta pentru averea regizorului. Insa, cu doar cateva zile inainte de primul termen al procesului, cele doua au ingropat securea razboiului, iar relatia lor a devenit una extrem de apropiata. Iolanda are numai cuvinte de lauda la adresa fostei sale cumnate si spune ca Dana o ingrijeste de minune. Mai mult decat atat, femeia chiar o incurajeaza pe vaduva lui Sergiu Nicolaescu sa-si refaca viata si spera ca Dumnezeu sa-i scoata in cale un barbat pe cinste:

blank
 

„Dana este o femeie extraordinara si are mare grija de mine. Din cate stiu nu si-a refacut viata, dar ar cam fi timpul sa faca pasul asta. Este o femeie tanara si frumoasa, doar nu o sa stea toata viata singura? E pacat de Dumnezeu. Trebuie sa aiba si ea pe cineva alaturi si sper ca Cel de Sus sa-i scoata in cale un barbat care sa o merite”, a declarat Iolanda Nicolaescu.

blank


De Craciun a mancat numai bunatati

Iolanda Nicolaescu a petrecut Craciunul acasa, alaturi de o prietena. Dana a avut grija ca de pe masa sa nu-i lipseasca nimic si i-a adus din vreme o multime de bunatati, chiar daca nu a stat prea mult timp la ea: „A fost foarte frumos de Craciun. Am stat acasa, nu mi-a lipsit nimic. Dana are mare grija de mine si mi-a adus toate cele necesare, de la sarmale si pana la cozonac”, ne-a mai spus sorsa regretatului Sergiu Nicolaescu.

blank