Xonia
Showbiz

Ce se întâmplă cu cazul cântăreței Xonia. Primele date din raportul toxicologic

Xonia a fost prinsă în urmă cu o săptămână de polițiștii de la Brigada Rutieră sub influența alcoolului. De asemenea, artista consumase și droguri. Cântăreața a mers și la INML pentru prelevarea de probe biologice, iar raportul toxicologic este gata.

Xonia a fost oprită de polițiștii de la Brigada Rutieră în urmă cu o săptămână, pe data de 23 iunie, pentru un control de rutină pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Oamenii legii au constatat că artista se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, rezultatele aparatului drug test a arătat că Xonia consumase și substanțe interzise.

Câmtăreața a transmis, la câteva ore distanță de la incident, un mesaj prin care și-a expus propriul punct de vedere privind cele întâmplate Artista a spus că nu a consumat niciodată substanțe interzise și chiar a mers de bunăvoie la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru prelevarea de probe biologice. Xonia susține că aceste este singura modalitate prin care poate să arate că este nevinovată.

Ce s-a întâmplat cu raportul toxicologic al cântăreței Xonia

Xonia a susținut că pe lângă faptul că nu a consumat niciodată droguri, nici nu a încurajat pe nimeni să facă acest lucru. Cântăreața a mai adăugat că raportul toxicologic cu siguranță va arată că în sângele ei nu existau substanțe interzise. Xonia a susținut că după ce va primi rezultatele de la INML, Poliția va trebuie să explice de aparatul drug-test ar fi oferit date false. Rezultatele analizelor au apărut în spațiul public în cele din urmă. Raportul a arătat că Xonia nu s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise, analizele ieșind negative pentru toate drogurile, potrivit SpyNew.

„Referitor la întâmplarea intens mediatizată, în ceea ce mă privește, vreau să mă asigur de întreaga mea bună credință, precum și de faptul că niciodată, în nicio împrejurare, nu am consumat substanțe interzise și nu încurajez asemenea comportamente. Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M.L., în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. Am convingerea că rezultatul testelor biologice va evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statului să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat”, a fost mesajul transmis de Xonia pe Instagram.

blank