Showbiz

Ce se intampla acum in familia sefului LPF!

Fiul sefului de la LPF si iubita lui si-au facut un renume in oras in calitate de cuplu. Pe durata relatiei s-au batut, s-au injurat in vazul lumii, s-au impacat de zeci de ori si au anuntat ca vor sa se casatoreasca, ca mai apoi tanara sa-l paraseasca.

61645692

Satula sa mai suporte tratamentul fiului sefului de la LPF, tanara a decis sa nu-i mai dea nici macar o sansa acestuia. Fara sa se certe in prealabil, tocmai pentru ca o facusera suficient de mult in timpul relatiei, fotomodelul nu i-a mai raspuns tanarului la telefon si le-a declarat prietenelor ca nici nu mai concepe sa se impace cu el.

61645695

Cu toate ca a declarat in repetate randuri ca nu se mai impaca cu tanarul care o bate si o agreseaza verbal, fata nu s-a tinut de cuvant. Acest lucru le-a facut pe prietenele ei sa se indoiasca de cuvantul tinerei. Desi, in urma cu cateva zile le-a declarat, din nou, ca nu mai vrea sa auda de fiul sefului de la LPF, prietenele tinerei nici macar s-au obosit sa-i dea credare. Asta pana cand au vazut imaginile cu ea de la Paris, in bratele unui tanar de culoare. Intrebata, fosta nora a presedintelui LPF a recunoscut relatia si mai ales faptul ca plecarea ei in Franta se datoreaza barbatului de culoare de care s-a indragostit.

61645694

Daca, pe toata perioada relatiei cu fotomodelul, seful de la LPF a incercat sa fie pe post de consilier de probleme de cuplu si a avut rolul de intermediar intre cei doi tineri, de cateva luni omul de afaceri a decis sa nu se mai bage in viata amoroasa a fiului sau. Presedintele LPF care, pana in momentul de fata, ii lua apararea blondei, acum nici ca mai vrea sa intervina ca cei doi sa se impace si sa-si continue relatia.