Uite cum stă la el în braţe şi cum zâmbesc complice!

  Xonia 6

De cele mai multe ori, o colaborare profesionala ajunge sa se termine cu o idila. Pare sa se intample si in cazul Xoniei care, dupa ce a inceput un proiect cu J Balvin, s-a apropiat din ce in ce mai mult. Blonda radiaza in preajma artistului.

Xonia 9

De curand, Xonia si J Balvin au colaborat pentru o piesa ce se anunta a fi un mare hit. Cei doi au petrecut destul de mult impreuna, tinand cont ca proiectul includea si filmarea unui clip impreuna, asa ca acum au devenit extrem de apropiati.

Xonia 2

Inevitabil sau nu, Balvin a vazut-o pe Xonia aproape goala. Tanara a ales ca, in cel mai recent videoclip, sa pozeze cat mai provocator, imbracata extrem de sumar, iar aceste imagini au trecut si prin fata ochilor artistului international. Pe intreaga perioada a filmarilor, cei doi au fost pusi pe sotii, s-au amuzat si au dansat impreuna chiar si in pauze.

Xonia 4

Flirtul lor nu s-a oprit doar pe platoul de filmare, caci pe intreaga perioada in care J Balvin a stat in Romania, Xonia l-a insotit aproape peste tot. Daca, atunci cand stiau ca sunt fotografiati se comportau precum doi colaboratori, cand credeau ca nimeni nu-i priveste, cei doi s-au lasat dusi de val.

Xonia

De acum un an, de cand a inceput sa frecventeze Romania pentru diverse concerte, J Balvin s-a indragostit iremediabil de meleagurile noastre. De altfel, a devenit o obisnuinta ca artistul international sa revina periodic in Bucuresti pentru a sustine un recital sau chiar sa colaboreze cu o artista de la noi. Astfel, pe langa Xonia, J Balvin a bifat o colaborare fructuoasa si cu Inna.