Showbiz, Stiri

Ce se distrează Ţânţăreanu după ce a distrus-o pe Ţurcaşiu!

A suferit ruşinea vieţii ei! Cristian Ţânţăreanu a spus lumii întregi că fina lui, Anca Ţurcaşiu, a divorţat pentru că soţul o obliga să facă sex cu mai mulţi bărbaţi. După ce scandalul a luat amploare, omul de afaceri ne-a mărturisit că totul a fost doar o glumă proastă.

1

O glumă nesărată a provocat un adevărat scandal. După o noapte de băutură, Cristian Ţânţăreanu (70 de ani) a făcut, sâmbătă, o mărturisire şocantă. Fina lui, Anca Ţurcaşiu (44 de ani), ar fi divorţat din cauza orgiilor sexuale pe care soţul o obliga să le facă. ”În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul – tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Au divorţat din cauza unor motive prosteşti”, a declarat omul de afaceri.

“Am făcut o glumă proastă”

Ieri, însă, după ce a văzut că totul a luat amploare, Ţânţăreanu a spus că nimic din ce a povestit nu este adevărat. ”Am făcut o glumă foarte proastă, la beţie. Soţul ei a înţeles-o, dar Anca e praf de supărare. M-a sunat şi m-a certat. Îmi cer scuze faţă de ea. E o fată prea cuminte. Este adevărat că au mai existat între ei mici discuţii, dar nici vorbă de divorţ. Sunt împreună de 16 ani. Relaţia noastră de prietenie nu se va strica din cauza asta”, a declarat, pentru Click!, miliardarul, în timp ce petrecea la reşedinţa lui din Paradisul Verde. Acesta a organizat ciorba de potroace pentru nişte prieteni care s-au căsătorit sâmbătă. Nu mai puţin de 100 de persoane au băut şi au mâncat, acompaniaţi de lăutari. În timp ce naşul se distra, Anca Ţurcaşiu se afla la Bacău, acolo unde a avut concert, iar apoi a ajuns la Câmpina. Aici a avut o reprezentaţie la teatru. Coincidenţă sau nu, piesa în care a jucat s-a numit ”Amor în farmacie”, în regia lui Dan Tudor, şi tratează multe încurcături amoroase. Şocat de declaraţiile naşului a fost şi soţul cântăreţei. Medicul stomatolog Cristian Georgescu a declarat, pentru Click!, că nici măcar nu s-a pus problema unei despărţiri.

Noi suntem bine-mersi împreună. De 16 ani nu am reuşit să divorţăm. De la un an după ce ne-am căsătorit nu mai port verigheta, şi asta pentru că s-a lărgit. Pot să spun că în momentul de faţă suntem soţ şi soţie în acte. De-a lungul anilor am mai fost certaţi, ne certăm de la prostii, dar ne împăcăm prin comunicare. Anca este cea care mă împacă. Cât despre faza cu swingerii, se ştie că naşul Cristian Ţânţăreanu spune poante. Anca e necăjită, mi-a spus că nu ştie de ce acesta a făcut gluma aceasta pe seama ei”, a declarat medicul, pentru Click!