Showbiz

Ce schimbare de imagine!

Teo, originala: „Ideea i-a venit Maiei, când ne spălam pe dinţi”

Teo nouaTeo şi-a făcut apariţia, din nou pe micile ecrane, cu o coafură mai mult decât originală: părul vopsit în două nuanţe.

TeoTeo Trandafir spune că ideea a fost a Maiei. De când a intrat în viaţa ei, fetiţa i-a schimbat total priorităţile, rostul şi existenţa. „Maia este totul”, spune adesea vedeta Kanal D. Iar gândurile, ideile şi sugestiile fiicei sale sunt litera de lege pentru Teo.

Blondul cu care Teo ne-a obişnuit de atâţia ani este conturat, acum, de o bordură şatenă care-i încadrează interesant chipul. „De fel, sunt o tipă plină de originalitate Acum, însă, mărturisesc: nu a fost ideea mea, ci a fiicei mele Maia. Stăteam amândouă în faţa oglinzii din baie şi ne spălam pe dinţi. Brusc, Maia îmi spune că mi-ar sta bine dacă mi-aş vopsi părul în aceste nuanţe şi îmi explica exact viziunea pe care tocmai o avusese. De ce nu, mi-am zis şi… am încercat. Iar rezutatul îl vedeţi şi voi”, a explicat Teo la o emisiune de televiziune.

Cea mai iubită vedetă tv din România, Teo Trandafir, revine pe micul ecran de luni, 9 septembrie, începând cu ora 16.45, la Kanal D. Mult-aşteptatul ei show va fi difuzat de luni până vineri.

Foto:wowbiz.ro

blank