Showbiz, Stiri

Ce schimări radicale a făcut Crina Abrudan după ce a rămas singură?

Crina Abrudan a simtit nevoia sa apeleze la o transformare dramatică în viaţa ei ca să uite mai uşor de despărţirea de fotbalistul Gabi Popescu

crina-abrudan-gabi-popescu1

De multe ori, dupa o despartire dureroasa, femeile sunt tentate sa faca o serie de schimbari radicale in viata. Unele isi schimba look-ul, altele cercul de prieteni sau profesia. Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 si-a vopsit parul in alta nuanta si si-a schimbat toata garderoba.

Crina Abrudan, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, a trecut recent printr-o dureroasa despartire. S-a separat de Gabi Popescu, fotbalistul cu care avea o relatie de aproape cinci ani.

Colegii ei de munca declarau ca ruptura a afectat-o extrem de mult, mai ales ca planuiau sa faca nunta in curand. Pentru a-si alina suferinta, Crina a apelat recent la mai multe schimbari in viata ei.

crina-abrudan-bruneta

Si-a schimbat culoarea parului, renuntand la blondul cu care era cunoscuta de telespectatori si a aruncat din garderoba hainele care ii aminteau de clipele petrecute cu fostul ei iubit.

blank