Cum poţi să-ţi creşti şansele de a avea cât mai des orgasm?!

 orgasm

Nu toate femeile se bucura de placerea suprema in timpul partidelor de sex, dar exista o cale prin care isi pot creste sansele sa atinga orgasmul cu 18% – dovedit stiintific!

Sansele de reusita in atingerea climaxului variaza foarte mult. Spre exemplu, sunt sanse mai mici ca o femeie sa aiba orgasm in timpul unei aventuri de-o noapte, in timp ce, intr-o relatie de lunga durata, sansele sa atinga climaxul sunt mult mai mari. Totodata, in perioada ovulatiei sunt sanse mai ridicate de a avea orgasm, tocmai pentru ca trupul femeii se pregateste fizic pentru fecundatie. Pe de alta parte, femeile care iau pastile contraceptive pot avea dificultati in atingere orgasmului, caci un efect advers al acestora este adesea scaderea libidoului. In pofida tuturor acestor variabile, un studiu publicat in revista de specialitate “American Sociological Review”, efectuat pe 13.000 de femei heterosexuale de catre 12 centre de cercetare diferite, arata ca exista totusi o cale prin care sa-ti cresti sansele de a atinge climaxul cu exact 18%.

Cum? Prin stimulare clitoridiana. Femeile care isi stimuleaza clitorisul in timpul sexului isi sporesc sansele de a atinge placerea suprema cu 18%. Chiar daca nu reusesc sa obtina un orgasm vaginal, tot vor fi inundate de valuri de placere datorita orgasmului clitoridian, care este, intr-adevar, mai scurt, dar extraordinar de puternic.

Pe de alta parte, sexul oral efectuat de partener – cunilingus – creste sansele femeii de a atinge climaxul cu 9%, in timp ce sexul anal, in mod surprinzator, creste sansele cu 15%.

Dar mai conteaza si partenerul, mai exact, cat de familiarizata este femeia cu barbatul cu care face sex. Doar 32% din femei ating climaxul in timpul primei partide de sex cu un barbat abia intrat intre asternuturi, in timp ce 51% din femei au orgasm cu parteneri cu care au facut deja sex de cel putin sase ori.

Mai mult, cercetarile arata ca probabilitatea de a avea orgasm creste daca femeia este interesata sa dezvolte o relatie cu cel cu care face sex.