Dorian Popa
Showbiz

Ce salariu îi oferă Dorian Popa lui Cori, angajata lui de bază: „Salariu generos, de 5 ori a crescut, cele mai mari prime”

Ce salariu îi oferă Dorian Popa lui Cori, angajata lui de bază. Dorian Popa și Cori lucrează împreună de pe vremea când ea era doar o adolescentă, iar vloggerul era abia la începuturi, în mediul online. Odată cu succesul lui Dorian, lui Cori i-au revenit tot mai multe atribuții, astfel că acum e plătită cu salariu consitent. Iată ce salariu are și cât timp muncește, Cori, mâna dreaptă a lui Dorian Popa.

Dorian Popa este considerat cel mai de succes vlogger român, acesta reușind să facă o avere din munca de influencer. Una dintre persoanele esențiale din echipa sa este tânăra Cori, cea care îl ajută pe Dorian, din spatele camerelor de filmat și care a fost alături de el, încă de pe vremea când nu devenise un vlogger celebru. Iată ce salariu primește Cori din partea lui Dorian, dar și ce program de muncă are!

Dorian Popa

Ce salariu îi oferă Dorian lui Cori, angajata lui de bază

Dorian are mare încredere în Cori, o tânără care l-a ajutat în munca de influencer, încă dinainte să difuzeze primul clip pe YouTube. Cori primește un salariu generos din partea celebrului vlogger și cele mai mari prime. Tot Dorian menționează că aceasta lucrează 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

blank