Valentina Pelinel
Showbiz

Ce sacrificii a făcut Valentina Pelinel pentru cariera de model: ”Mi-a fost greu. Mă întreb dacă acum aș mai fi atât de…”

Ce sacrificii a făcut Valentina Pelinel pentru cariera de model. Toată lumea știe faptul că soția lui Cristi Borcea are în spate o carieră de mare succes. Încă de la 17 ani lucra ca model pentru diferite agenții, chiar în America. Ei bine, deși pare un loc de muncă ușor, ce nu implică momente grele, adevărul este cu totul și cu totul altul. Iată prin ce a trecut Valentina Pelinel dar și ce sacrificii a făcut de-a lungul anilor!

Valentina Pelinel se bucură acum de viața la care a visat alături de Cristi Borcea! Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o familie demnă de invidiat, însă lucrurile nu au fost mereu roz pentru ei. Aceasta a trecut printr-o serie de momente mai puțin plăcute în adolescență, când a renunțat la familie și la școală pentru cariera de model.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a renunțat la școală și familie când avea 17 ani pentru cariera de model

Da! Deși i-a fost extrem de greu, la vârsta aproape de 17 ani, Valentina Pelinel a renunțat la viața din România, la familie și la prieteni, tocmai pentru a nu rata această oportunitate, de a ajunge un model cunoscut de toată lumea și renumit. Ce-i drept, a reușit cu brio, însă acum, când privește în trecut la alegerile pe care le-a făcut și momentele pe care le-a traversat, se întreabă dacă ar mai avea așa de mult curaj pentru o astfel de decizie.

„Școala asta din România m-a ajutat când am ajuns în America, unde am ajuns tot la un concurs la care reprezentam România, un concurs de frumusețe. L-am câștigat și acolo am rămas. Aveam aproape 17 ani și am rămas acolo. Agențiile, că acolo se lucra cu agenții, au început să facă oferte. Mi-a fost foarte greu atunci, m-am trezit printre zgârie-nori și toate agențiile se băteau să semneze contract cu mine. Mă bucur mult că am fost inspirată, indiferent de cât a fost de greu să iau decizia asta de a renunța practic la familie, la viața mea, la prieteni, la școală am renunțat la tot. Mi-a fost greu, eram totuși în clasa a X-a, la Colegiul Național Sfântul Sava, nu era ușor, dar mă bucur că am luat decizia asta. Acum, dacă dau timpul înapoi, mă întreb dacă aș mai fi atât de curajoasă’, a mărturisit Valentina Pelinel, în cadrul emisiunii ‘ Online Story by Cornelia Ionescu ‘.

Cel mai greu moment din cariera de model

Ani de zile s-a bucurat de un succes răsunător cu cariera de model, însă a recunoscut că înainte de a ajunge cunoscută s-a confruntat cu momente de inferioritatea, chiar în România, la agenția unde a fost pentru prima dată.

„M-a luat în trupa ei și aici a început greul. Era frumos și îmi plăcea, dar fetele erau deja manechine profesioniste, erau mult mai în vârstă. Mi-a fost greu, mă simțeam în inferioritate oarecum, cu toate că nu era cazul. Dar am învățat, ușor, ușor, cu ajutorul ei.’, a mai continuat Valentina Pelinel.

Ce studii are soția lui Cristi Borcea

S-a tot zvonit după ce s-a aflat că a renunțat la liceu pe când avea 17 ani faptul că nu are studiile terminate și nici examenul de Bacalaureat luat, însă Valentina Pelinel a făcut lumină în acest caz. Deși a renunțat la studii pentru cariera de model, soția lui Cristi Borcea a precizat că mai târziu a vrut să își termine liceul, însă nu i-au fost luați în considerare cei din România, motiv pentru care a început Liceul de la zero, chair în America.

„Mă bufnește și râsul că și acum zic Valentina Pelinel nu și-a terminat liceul, eu l-am terminat de mult, stați liniștiți. Eh, lumea nu e pusă la punct, nici eu nu sunt genul să mă laud și să ies să zic ce am făcut, nu-mi place deloc, nu sunt genul ăsta.

Mi-am terminat liceul la Cornwell. L-am luat de la zero pentru că nu mi-au fost luați în considerare anii din România de la Colegiul Național Sfântul Sava și am luat-o de la zero, da. Am studiat, de fapt, 5 ani’, a explicat Valentina Pelinel.

Sursă foto: Facebook / Instagram

blank