Catrinel Sandu stă de şapte ani în Florida, cu soţul ei, Gabriel Trifu, şi fetele lor, Lara şi Sara.

catrinel_sandu

Fosta Bebeluşă a dezvăluit că nu s-a obişnuit în totalitate cu viaţa de acolo, dar Catrinel a îmbrăţişat mai multe obiceiuri ale americanilor. Printre ele, şi Hallween-ul.

Întreaga familie Trifu s-a pregătit cu fast pentru sărbătoare. Catrinel a postat mai multe imagini de la petrecere pe un site de socializare.

Cele mici s-au costumat, aşa cum cere tradiţia, şi au mers la colindat pentru bomboane prin vecini. În timp ce Sara a fost o vrăjitoare, Lara a fost deghizată în pirat. Cum găleţile pentru dulciuri pregătite, fetiţele au strâns bomboane, aşa cum se practică peste Ocean.

catrinel-sandu-1

Catrinel şi soţul ei au intrat complet în spiritul sărbătorii. Catrinel a avut un costum foarte sexy, cu un decolteu impresionant, iar soţul ei a venit deghizat într-un personaj din „Game of Thrones”, Jon Snow.

De la petrecere nu a lipsit nici soacra lui Catrinel. Femeia a fost mai reţinută când a venit vorba de costumaţie. Ea a purtat nişte urechi de pisică şi şi-a desenat nişte mustăţi, dar a preferat că poarte o ţinută simplă, neagră, nu un costum.

img_0505

Citeste si...
Google schimbă radical Android. Iată ce trebuie să știi ca să nu ai surprize!