Florin Călinescu
Showbiz

Ce s-a ales de Florin Călinescu, după ce a renunțat la televiziune. Actorul are planuri mari

Viața lui Florin Călinescu s-a schimbat radical după ce și-a dat demisia de la Pro TV și după ce emisiunea de la Prima TV i-a fost scoasă din grilă. Acum, actorul s-a mutat la țară și dorește să facă mai multe schimbări în viața lui.

Florin Călinescu s-a mutat la țară după ce și-a dat demisia de la Pro TV. El a încercat un nou format la Prima TV, dar nu a avut succes. Acum, actorul ține legătura cu fanii pe Youtube și Facebook. El le-a transmis că are în plan să facă și alte schimbări în viața lui.

„Uite, acolo: silozuri. Suntem dotați. Toată cabana asta am pus panouri solare ca să facem una și alta. Să avem curentul nostru. Aici suntem într-o mică livadă și am zis că dacă tot am pământ, de ce să stau în oraș?! Am treabă, mă duc. Acum vine orașul peste noi. Omul ăsta de aicea de la Buftea, primarul, este destul de harnic și e un oraș ok, la ora asta. Eu sunt tot la oraș, dar la țară. În spate am ieșire la apă, ce să-mi mai trebuiască? E aparență de lac, dar e Colentina care curge.

Mă gândesc acum să iau și o vacă, un cal. Am avut capră, dar m-am supărat că nu a fost atent șu unul din copil s-a înrudit cu maică-să. Numai că ardeau tot ce e pe aici. Dar vreo trei oi și un berbecuț aș pune să mișune pe aici”, a dezvăluit Florin Călinescu.

Florin Călinescu

Din ce câștigă bani Florin Călinescu

Florin Călinescu a mai spus că nu își dorește să se întoarcă în televiziune, dar că și-a făcut propria emisiune, Onlifanz pe canalul său de YouTube.

„Nu știu să o definesc. Se numește Onlifanz și e ceva de Florin Călinescu… Nu e podcast, pentru că o să urmeze și unul adevărat… Asta este o nebunie, dacă vrei. Aşa am început şi la PRO TV cu Ora 7, bună dimineață”, a spus actorul.

Fosta vedetă de la PRO TV are în plan să își producă și propriul film.

„Mă străduiesc să scriu eu un film și să-l produc tot eu. Voi vedea, cine știe, poate îl voi și regiza? Momentan, îl scriu, nu pot oferi detalii, fiind inspirat dintr-o realitate îmbunătățită de considerațiile mele personale. (…)E foarte bine că se produc filme, în special pe bani particulari, dar și că lumea merge la ele. Ăsta e cel mai important lucru. Dacă mi se propune un scenariu, îl citesc și voi vedea. De propus, mi se mai propune. Spre exemplu, voi juca într-un film vara asta!”, a mai dezvăluit Florin Călinescu, într-un interviu acordat pentru impact.ro.

blank