Elena Lasconi
Showbiz

Ce relație are Elena Lasconi cu fiica Oana, după scandalul de homofobie și declarațiile despre orientarea ei sexuală

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Elena Lasconi a spus ce relație are cu fiica ei, după scandalul iscat în urmă cu trei luni. Tensiunile dintre ele au pornit după ce fosta jurnalistă a afirmat în spațiul public că este susținătoarea familiei tradiționale, votând pozitiv la referendumul din 2018. Oana Lasconi a avut atunci o reacție virulentă, acuzându-și mama de homofobie.

La începutul lunii noiembrie, Elena Lasconi și fiica ei, Oana, au fost implicate într-un amplu scandal mediatic. Tânăra a denunțat public homofobia mamei sale, imediat după ce primărița din Câmpulung Muscel a declarat că a votat „Da’ la referendumul pentru familia tradițională din 2018. A urmat un mesaj prin care tânăra și-a exprimat regretul vizavi de criticile la adresa mamei ei, pentru ca la începutul acestei luni să iasă din nou la rampă, cu o declarație despre orientarea ei sexuală.

Elena Lasconi

Ce relație are Elena Lasconi cu fiica Oana, după scandalul de homofobie și declarațiile despre orientarea ei sexuală

Dincolo de întrebările legate de cariera politică, Elena Lasconi a vorbit deschis, în emisiunea cu Denise Rifai, despre relația pe care o are cu fiica ei, după acuzațiile de homofobie. Primărița orașului Câmpulung Muscel declară că s-a împăcat cu Oana, ținând să puncteze că scandalul din noiembrie i-a provocat o suferință acută.

„Da. Vă dați seama că atunci când e o chestie de genul ăsta…două zile am bolit, pur și simplu nu am avut putere să mă ridic în picioare. Mă trezeam la două, la trei și plângeam în hohote. Nici nu mai știam de ce plâng la un moment dat. Bineînțeles că treci prin toate stările. Prima dată te cerți, după care te împaci, încerci să găsești un dialog, care e treaba, unde era problema.

N-aș vrea să vorbesc mai multe despre relația mea cu Oana, dar suntem ok, sunt ok cu ea. Suntem mamă și fiică. Poate cei care se uită la televizor au rețeta părinților perfecți sau a copiilor perfecți, a relațiilor perfecte, a politicianului perfect. Ei, iată, că eu sunt vulnerabilă. Vulnerabilitatea înseamnă iubire, înseamnă empatie, înseamnă iertare…’, a spus Elena Lasconi în emisiunea lui Denise Rifai.

„Eu mi-am dat sufletul și în continuare o sprijin’

Elena Lasconi mai spune că a făcut sacrificii mari pentru a-și crește fiica, mai ales că au existat perioade dificile în viața lor. Nu-și reproșează nimic în relația cu Oana și continuă s-o susțină necondiționat, indiferent de momentele care au zdruncinat liniștea familiei.

„Eu am dat totul. Nu am să-mi reproșez nimic. Am sacrificat foarte mult, am ars foarte multe etape din viața mea. Eu nu am avut viață, a trebuit să muncesc din greu. Mă îmbrăcam numai cu haine second-hand. Pentru că Oanei îi cumpăram haine noi sau îi trimiteam bani pentru meditațiile la engleză sau matematică sau să cumpăr mobilă.

Nu am avut cinci ani plafoniere în casă, aveam doar dulie cu fire. Am pus foarte mult suflet și toți banii mei să o aduc pe fată aici (…) Poate că aș reproșa faptul că nu am ținut-o cu mine la greu. Atunci când dormeam pe gresie și mâncam macaroane fierte, altfel dai valoare momentului.

Eu mi-am dat sufletul și în continuare o sprijin. O iubesc, mi-am dorit-o din suflet. Știu că mulți așteaptă telenovele. N-am să ofer. Am făcut tot ce am știut eu mai bine, la momentul respectiv’, a mai spus ea în aceeași emisiune.

„Este copilul meu, indiferent ce ar face și ce ar zice’

La începutul acestei luni, Oana Lasconi a făcut o declarație publică privind orientarea ei sexuală, susținând că este o „bisexuală mândră’. În emisiunea de la Kanal D, Elena Lasconi a precizat că acțiunile și declarațiile fiicei ei nu le pot degrada relația mamă-fiică.

„Nu știam…nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri la chestia asta. După o viață în care muncești de-ți sar capacele, pe românește. Nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri și nu doresc nici măcar membrilor PNL, despre care spuneam că sunt „răul, să li se întâmple așa ceva cu copiii lor.

Este îngrozitor. Două zile nu am putut să mă ridic din pat. Eu nu mi-am sacrificat fiica. Nu am știut, nu am urmărit-o pe Instagram, pentru că eu vorbesc cu ea, de cele mai multe ori am vorbit despre relații cu bărbați. Mai mult de atât nu vreau să vorbesc despre Oana. Este copilul meu, indiferent ce ar face și ce ar zice.

Va rămâne copilul meu. Nu vreau să mai scot lucruri la suprafață pentru că voi redeschide telenovela și nu are niciun sens pentru mine. E un subiect închis. Fata mea este fata mea și va rămâne fata mea, așa cum e ea’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

blank