Florin Piersic
Showbiz

Ce relație are, de fapt, Florin Piersic cu Medeea Marinescu: „Gheața s-a topit și am devenit un cuplu”

Medeea Marinescu și Florin Piersic sunt tot mai des văzuți împreună. Sunt voci care spun că între cei doi există ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

Ce o leagă pe Medeea Marinescu de Florin Piersic

Actorii joacă împreună în spectacolul „Străini în noapte” mai mult decât un deceniu. În viața reală, Florin Piersic și Medeea Marinescu nu sunt doar colegi, cei doi au reușit să construiască o relație de prietenie.

Mai mult, celebrul actor este nașul de botez al surorilor gemene ale Medeei Marinescu. Florin Piersic fiind un prieten bun cu tatăl artistei.

„Se joacă de vreo 14 ani, dintre care eu am jucat ultimii 11 ani. E un spectacol în regia maestrului Radu Beligan. Vinovat se face chiar Florin Piersic pe care nu-l văzusem de foarte mult timp, pentru că relația cu familia mea a fost una foarte apropiată în trecut. Printre altele, fiind colaborator și foarte bun prieten cu tatăl meu, a devenit nașul de botez al surorilor mele gemene născute în timpul filmărilor de la ‘Eu, tu și Ovidiu’. Eu jucam ‘Egoistul’ la Teatrul Național, tot un spectacol regizat de domnul Beligan și am primit la cabină un trandafir din partea lui Florin Piersic. Și într-o zi, primesc și un telefon la puțin timp după asta. Era chiar Florin Piersic și mi-a propus atunci, mi-a vorbit de acest spectacol pe care eu îl văzusem în distribuția inițială, dar pentru că partenera lui de atunci, Emilia Popescu, nu mai putea să continue colaborarea, chiar Florin Piersic s-a gândit la mine”, a mărturisit Medeea Marinescu pentru Prima Tv.

Când s-a topit gheața între cei doi actori

Medeea Marinescu are un repertoriu extrem de bogat. Actrița a fost implicată în diferite proiecte. Aceasta debutând în filmul „Iarna bobocilor” (1977) al regizorului Mircea Moldovan, însă întreaga ţară şi-o aminteşte din pelicula pentru copii „Maria Mirabela” (1981).

„Zidul care se construise foarte frumos mi l-a demontat și mi-a spus: ‘Nu-mi mai spune domnul Piersic, spune-mi Florin’. Dintr-odată, gheața s-a topit și am devenit un cuplu pe scenă, care, acum nu e frumos, dar mă laud, n-am încotro, care a avut foarte mare succes. Aproape nesperat și pentru noi”, a mai povestit actrița pentru Prima TV.

Florin Piersic, cel mai iubit actor

Celebra actriță iubește și este iubită. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de operatorul de film George Dăscălescu. Cei doi au reușit să construiască o familie fericită și unită.

„Fără să greşesc, e cel mai iubit actor. Nu o să stau aici să explic de ce, căror roluri sau întâmplări li se datorează această iubire. Important e că ea există şi nu poate fi negată de nici cei mai înverșunați cârtitori. E o mare şansă să fiu alături de el pe scenă. Nu-i place să fie domnit sau măiestrit. Nu simt asta ca pe o povară, ci ca pe o mare bucurie. Am ajuns să ne cunoaştem atât de bine încât improvizăm, ne place să ne surprindem, să ne facem mici farse sau glume”, a precizat Medeea Marinescu pentru sursa citată.