Showbiz

Ce relație a avut Madi cu Horia, de fapt: ”Chiar și de Revelion i-a scris La mulți ani!”

Madi afirmă că nu a discutat cu Horia despre această situație, dar Sergiu susține că au transmis urări de „La mulți ani” de Anul Nou. Detalii suplimentare sunt prezentate în materialul de mai jos.

Horia a devenit un subiect intens dezbătut în cadrul sezonului 8 al emisiunii Mireasa. Madi și Sergiu au trecut printr-o scurtă separare în cadrul competiției, în urma incidentului legat de Horia.

Imaginile au arătat că Madi și Horia s-au ținut de mână în timpul scurtei lor vacanțe dinainte ca Madi să intre în casa Mireasa. Mai mult, s-a sugerat că au împărțit același pat, contrar afirmațiilor lui Madi, care a susținut că existau două paturi în camera de hotel.

Cu toate acestea, Madi a insistat că ea și Horia erau doar prieteni și a negat vehement existența unei relații amoroase între ei.

Mireasa: Confesiuni. Ce relație a avut Madi cu Horia, de fapt: ”Chiar și de Revelion i-a scris La mulți ani”

Madi și Sergiu au dat mai multe detalii despre subiectul ”Horia” la Mireasa: Confesiuni, episodul 7.

”Nu am discutat cu Horia nimic.”, a spus Madi, întrebată de Andreea Primera. Sergiu a intervenit: ”A luat totul o altă întorsătură pentru că chiar în seara de Crăciun, el a postat o poză, eram cu Madi în spate, și a dat un like. Toată lumea a asaltat-o pe Madi și pe mine.”

Conform lui Sergiu, Madi și Horia și-au făcut urări de Anul nou: ”Chiar și de Revelion i-a scris ”La mulți ani. Un an nou fericit””.

Madi susține că Sergiu știe tot ce face și ”telefonul ei e deschis”, astfel că partenerul poate observa la ce îl folosește. ”Lumea trebuie să înțeleagă că trecutul meu este lăsat în urmă și nu știu de ce lumea tot vorbește vrute și nevrute, neștiind tot ce s-a întâmplat”, a zis fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8.

”Majoritatea oamenilor s-au întrebat dacă ați fost prieteni cu beneficii”, a spus Andreea Primera. ”Nu, n-am fost prieteni cu beneficii. Am fost pur și simplu prieteni și atât. Doar că lumea poate să înțeleagă cum vrea și ce vrea.”, a răspuns Madi.

Citește și  Cine ar fi crezut că Chef Cătălin Scărlătescu are aşa ceva acasă?!

Sergiu susține că s-a convins că Madi și Horia au fost doar prieteni: ”Nu am de unde să știu (n.r. dacă prietenia era din partea amândurora sau Horia își dorea mai mult). Știu că din privința lui Madi a fost și simte pentru el doar o relație de prietenie.”

”El când a sunat atunci la Capricii, i s-au pus mai multe întrebări și el a răspuns destul de clar. Eu când pun o limită unei persoane, nu depășește acea limită. Fiind femeie, un bărbat nu are cum să treacă limita respectivă, n-ar mai fi bărbat și n-ar mai avea respect.”, a mai explicat tânăra.

blank