Showbiz, Stiri

Ce a readus-o pe Bianca Slav în Dubai?

Nici nu îţi imaginai cât de superstiţioasă este starleta

bianca sexy plaja_dubai

 Bianca Slav a susprins pe toata lumea cu plecarea in Dubai, mai ales ca proaspatul ei sot, Victor Slav, a ramas in Romania. Ei bine, motivul pentru care Bianca a mers singură la arabi este absolut fabulos!

Bianca este o persoana extrem de superstitioasa si, din acest motiv, a plecat in Dubai, acolo unde a fost prima data dupa ce s-a cuplat cu Victor Slav. Ea a dorit sa mearga in acelasi loc dupa nunta si sa isi puna aceleasi dorinte.

„Bianca este ceva de speriat cand vine vorba de superstitii! Ne-a zis ca pleaca la Dubai pentru ca acolo s-a dus prima ora cand dupa ce l-a cunoscut pe Victor! Atunci, si-a pus dorinta de a forma un cuplu cu Slav, basca, daca se poate, sa se si marite cu el! Cum totul s-a indeplinit, ea spera intr-o noua minune! Astfel, a ales ca prima vacanta dupa nunta sa fie tot in Emirate, si tot fara partenerul sau! Vrea sa isi puna alte dorinte, surprinzator pentru unii, tot legate de cel cu care isi imparte viata! Bianca vrea sa aiba un copil cu Victor cat mai repede, daca se poate anul viitor, in plus, se va ruga sa ramana impreuna cu el toata viata!”, a  povestit o apropiata a Biancai Slav.

 

 

blank