Showbiz, Stiri

Ce a putut sa faca Beyonce de Romania cu fetita lui Nicolae Guta!

Lasata singura acasa cu fetita, cat timp Nicolae Guta e ocupat cu cantarile, Beyonce de Romania si-a dus bebelusul la Manastirea Prislop. Cunoscutii au pus-o imediat la zid pe tanara mamica, acuzand-o ca a comis un pacat de neiertat.

61575321

Madalina Dumitriu a mers cu fetita sa la Manastirea Prislop, la mormantul lui Arsenie Boca. Tanara mamica a vrut sa se reculeaga pentru cateva momente si, poate cine stie, s-a rugat si pentru ca Nicolae Guta sa ramana alaturi de ea si micuta ei.

Imediat dupa ce le-a aratat si cunoscutilor imaginile de la manastire, Beyonce de Romania a fost acuzata ca a intrat cu un copil nebotezat in lacasul sfant. Subiectul a starnit o adevarata dezbatere pe internet intre fanii care spuneau ca nu e nicio problema ca si-a dus copilul la manastire si cei care o acuzau ca a facut asta.

61580828

“Copiii nebotezati nu au voie in biserica pana nu sunt crestinati!”, “Din pacate aceste cuvinte <<copiii nu au voie in biserica decat dupa botez>> sunt cuvintele unor preoti care asa spun tinerelor mamici si mai era inca un lucru pe care nu l-am inteles e ca mamica si pruncul pana la 40 de zile sunt „pagani”. Fiecare biserica cu preoti si regulile lor!”, au scris prietenii virtuali.

Madalina s-a aparat spunand ca a intrebat inainte si ca preotii nu i-au interzis sa intre in biserica. “Mi-am facut molifta la 6 saptamani si i-a citit si fetitei preotul in biserica, deci nu e pacat. Si astazi am mers si la mormantul lui Arsenie Boca si la pestera lui Ioan din Prislop si in manastire cu fetita, Dumnezeu ne primeste pe toti!”, a raspuns Madalina.

blank