Sport, Stiri

Ce a provocat noul scandal dintre Hagi şi Steaua?!

Regele Hagi, jignit de tehnicianul Stelei!

11rps_52081_660x471_47777200

Scandal imens între Gică Hagi şi Steaua. Miza: cei şase jucători pe care Viitorul i-a trimis să joace pentru roş-albaştri în Youth Champions League, competiţia paralelă Ligii Campionilor, rezervată fotbaliştilor sub 19 ani.

Paul Peniu, preşedintele clubului Viitorul Constanţa, a declarat că este dezamăgit de rezultatele pe care echipa de tineret a Stelei le-a obţinut cu Schalke, 0-3, respectiv Chelsea, 0-4, deoarece Gică Hagi a trimis şase jucători de la Academia sa, iar aceştia, sub comanda antrenorului Ioan Toma nu joacă aproape nimic. Mai mult, Peniu a dezvăluit că în această iarnă Hagi îşi va lua fotbaliştii înapoi.

“Vă daţi seama că eu şi Gică Hagi suntem cu ochii pe meciurile Stelei de la tineret, din Liga Campionilor, deoarece ne interesează evoluţia jucătorilor noştri împrumutaţi. Mie nu-mi convine absolut deloc când am văzut ce bătăi au încasat jucătorii lui Toma în primele două partide. Din păcate, conducerea Stelei a dat dovadă de lipsă de profesionalism faţă de sectorul juvenil şi de formarea echipei de tineret pentru Liga Campionilor. Ok, Steaua mănâncă bătaie, nu Viitorul, dar în echipa ta sunt si fotbalişti de la Academia lui Hagi, iar prin tribune mai vin la meciuri şi impresari, care apoi zic ăştia-s jucători care iau câte trei, patru, ce să facem cu ei?!”, a spus Peniu.

Oficialul de la Viitorul Constanţa a mărturisit că Hodorogea, Mitiriţă, Tîrnovan, D. Gheorghe, Bogdan şi Boitoş, fotbaliştii împrumutaţi de la Academia lui Hagi, nu se simt bine sub comanda lui Ion Toma.

“În iarnă, copiii noştri se vor întorece la Viitorul. Avem o clauză ca ei să rămână la Steaua doar dacă echipa de tineret a lor se califică în primăvara Ligii Campionilor. Cum nu prea mai au nicio şansă, atunci această convenţie pică. Jucătorii împrumutaţi la Steaua sunt fotbalişti buni, anul trecut grupa lor a bătut actuala echipa a Stelei, la categoria lor de vârstă, cu 5-0 şi 3-0!”, a mai spus Peniu.