Showbiz, Stiri

Ce profesie are, de fapt, stripteusa cu ochi tatuaţi pe fund?!

Dansatoarea Kenya şi talentele ei ascunse

casnice (1)

Dansatoarea care a reusit sa impresioneze atat pe jurati cat si pe prezentatori, la “Romanii au talent”, Kenya, ar putea oricand concura cu cele doua “casnice” de la Masterchef. Nu la dansul la bara, caci este evident ca se descurca, ci… in bucatarie.

casnice (2)

Oana, cunoscuta sub numele de Kenya, ar putea fi numita oricand “bucatareasa porno”. Bruneta, care ofera adevarate show-uri de dans la bara si striptease este si o bucatareasa exceptionala, lucru pe care l-a tinut secret, pana acum.

casnice (3)

Desi acum isi castiga existenta practicand dansul la bara si videochat, Kenya a lucrat mai bine de zece ani ca bucatar. Bruneta are cursuri in domeniu si sutine ca se descurca de minune in bucatarie. Din pacate, acesta meserie nu este la fel de banoasa ca cea pe care Oana o practica astazi, asa ca pana cand isi va crea un suport financiar, nu va reveni “la cratita”.

Tanara a reusit sa impresioneze pe toata lumea in momentul in care s-a dezbracat aratand tatuajul inedit, de pe fund. Astfel, Oana are desenat pe fese doi ochi, cu care a reusit sa hipnotizeze, practic, membrii juriului.

casnice

Constienta ca se descurca de minune dansand provocator, Kenya vrea sa stea cat mai mult in aceasta bransa, insa nu extrem de mult. Visul ei este acela de a avea propria afacere, un restaurant, care sa-i aduca un venit lunar consistent.