Gabriela Prisăcariu
Showbiz

Ce probleme au întâmpinat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la începutul relației: „A fost mai greu pentru că el…”

Ce probleme au întâmpinat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la începutul relației. Povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu a început în urmă cu câțiva ani, iar în prezent formează o familie alături de fiul lor. În curând, cei doi urmează să facă nunta la biserică. Gabriela Prisăcariu a mărturisit că nu a fost tocmai ușor să aibă o relație cu prezentatorul de la Neața, datorită notorietății lui, însă, în timp, au învățat să comunice minunat unul cu celălalt și nu se ceartă niciodată.

Ce probleme au întâmpinat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la începutul relației. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi se pregătesc să facă nunta, iar evenimentul se anunță a fi unul absolut fabulos. Gabriela Prisăcariu este foarte entuziasmată și și-a amintit recent drumul parcurs de ea și partenerul ei, pentru a ajunge la acest moment de fericire. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt, în prezent, părinții unui băiețel, iar în curând urmează să devină o familie și în fața altarului. Modelul a mărturisit că, la început, a fost dificil să aibă o relație cu Dani, acesta fiind o vedetă foarte cunoscută, care avea mai multă experiență decât ea, în showbiz.

Gabriela Prisăcariu

Noi nu ne certăm. Știm foarte bine până unde putem merge, ne cunoaștem foarte bine și atunci nu ne certăm. Ne simțim și știm să comunicăm foarte bine. Dacă mie nu îmi convine ceva, îi spun, dacă lui nu îi convine, îmi spune. Nu ne culcăm supărați’, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu, despre nunta cu Dani Oțil: „Am rochia de mireasă”

Gabriela și Dani Oțil au făcut cununia la starea civilă, însă, în scurt timp, cei cuplul urmează să facă nunta la biserică. Gabriela și-a ales deja rochia de mireasă, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

„Sunt pregătită. Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează. Dacă mi-am găsit rochia de mireasă perfectă pentru mine, pentru că am purtat foarte multe rochii de mireasă de-a lungul anilor și atunci nu găseam niciun model pe care să îl simt că e cu adevărat rochia mea de mireasă. Sincer, de-abia aștept. Îmi doresc foarte mult să mergem la biserică, mi se pare un lucru extrem de important și pe urmă petrecerea bineînțeles. Nu o să respectăm nicio tradiție, spre dezamăgirea părinților. Nu o să facem cu tradiții, în niciun caz. Noi pur și simplu vrem să mergem la biserică, după să ne distrăm în familie, cu prietenii și asta e tot. Cine o să ne cânte va rămâne surpriză, o să vedeți.’, a declarat Gabriela.

blank