Ramona Olaru
Showbiz

Ce pretenții are Ramona Olaru de la bărbatul de lângă ea: „În primul rând să fie fidel…”. Cum a reacționat când a văzut în presă imaginile cu Denise Rifai și fostul ei iubit Cătălin Cazacu!

La aproape 34 de ani, Ramona Olaru a avut parte de câteva dezamăgiri în dragoste, prezentatoarea de la Neatza trecând chiar și printr-un divorț, așadar este îndreptățită să aibă pretenții de la bărbatul de lângă ea. Din păcate, nici cea mai recentă relație a ei, cea cu Cătălin Cazacu, nu a mers, deși mulți îi vedeau căsătoriți. Iată ce a declarat Ramona pewntru viva.rom despre imaginile hot cu fostul ei iubit și cu Denise Rifai, care au făcut vâlvă în mediul online!

Ce pretenții are Ramona Olaru de la bărbatul de lângă ea și cum a reacționat când a văzut în presă imaginile cu Denise Rifai și fostul ei iubit, Cătălin Cazacu! Vedeta TV a mărturisit, într-un interviu pentru viva.ro, că ea știa de mult despre episodul care s-a petrecut între Cătălin Cazacu și Denise Rifai.

Ramona Olaru

Ramona Olaru: „Niciodată nu m-am luptat cu dietele”

Îmi place foarte mult cum te-ai îmbrăcat. Ceri sfatul cuiva atunci când mergi la un eveniment?

Se întâmplă de câteva ori, dar nu neapărat. Când sunt în pană de idei, o întreb pe fata care se ocupă de ținutele mele la Neața, Adina, pe care o și pup. Dar, de cele mai multe ori, singură mă îmbrac.

Spuneai că nu ești o persoană care să faci sport, nici nu cred că ai nevoie…

Așa este. Nu am avut nevoie. Eu nu fac ceva anume să mă mențin. Cred că singurul fapt că am o energie bună și că transmit lucrul acesta din interior se vede la exterior. Cred că asta e rețeta cea mai bună de la mine. Dar cred că nu funcționează neapărat la toată lumea. Și plus de asta, probabil o fi și gena, mă gândesc.

Nu s-a întâmplat să te abții de la un aliment, să te lupți cu dietele?

Niciodată. Niciodată, dar niciodată nu m-am luptat cu dietele și nici nu m-am abținut de la ceva dulce sau de la ceva super caloric.

Câte kilograme ai?

Cred că am 54 de kilograme. Și am 1,77 m.

Ramona Olaru: ‘Îmi place roșu la bijuterii’

Suntem la un eveniment dedicat bijuteriilor. Ce porți? Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Am văzut aici în spate niște cercei cu piatră roșie. Îmi place roșu la bijuterii. Și chiar am zis să mă duc în magazin să mi le cumpăr. Nu sunt nici foarte scumpe. Mi-au spus că sunt cristale. Nu am apucat să văd foarte multe, pentru că m-ați oprit voi la interviu. O să văd după aceea ce mai găsesc.

Ești centrul atenției. Ce să faci?

Ce să faci, când arăți demențial? (râde)

Ramona Olaru: ‘În primul rând să fie loial…’

Citește și  Justin Bieber, dat in judecata de “socru”

Dat fiind că, la rândul ei, are pachetul complet, Ramona Olaru e îndreptățită să aibă pretenții de la un bărbat. În primul rând, ea spune că cel care vrea să îi cucerească inima ar trebui să fie o persoană fidelă, dar și un om protector.

Ai spus mai devreme că ești singură, că nu ai niciun iubit. Spune-mi, cum trebuie să fie bărbatul care să te cucerească? Ce trebuie să facă?

Sunt atâtea lucruri pe care ar trebui să le îndeplinească, dar nu neapărat. Oricum, oamenii se mulează în timp, după ceea ce ai nevoie, dacă te iubesc într-adevăr și dacă vor ceva de la tine. Dar, nu știu, în primul rând să fie loial, să fie fidel…

Chestia asta cu înșelatul deja e mult. Nu știu ce să spun, să aibă chestia asta de protecție asupra mea și asupra viitorilor noștri copii. Să fiu oarecum, centrul universului lui, dar în același timp să rămână bărbat…

Ramona Olaru: ‘M-a lăsat rece’

Imaginile acestea cu Denise Rifai și fostul tău iubit, Cătălin Cazacu, au făcut înconjurul presei, ca să spun așa. Și bănuiesc că nu e prima dată când ești întrebată. Ce ai simțit când le-ai văzut?

Absolut nimic. M-a lăsat rece. Pentru că nu aș vrea să mai discut mult subiectul acesta. Eu l-am consumat demult. Am consumat demult lucrurile pe care voi abia acum le vedeți în ziare.

Dar ai știut de ele?

Într-o oarecare măsură am știut de multe lucruri, dar nu mai contează. Ce a fost a fost.

Deci, e totul la timpul trecut?

E trecut da. E trecut de tot. E foarte bine așa. E bine că e la trecut.

Prezentatoarea de la Neatza vrea să meargă în Brazilia
Te întreba cineva mai devreme de vacanțe. Ai călătorit mult și călătorești. Unde ți-a plăcut cel mai mult? Și unde ți-ar plăcea să mergi și încă nu ai ajuns, până acum?

Sunt multe țări în care îmi doresc să merg, dar în care nu am ajuns. Dar, probabil te referi la cele în care nu am ajuns și mi-aș dori tare mult, nu? Nu știu dacă e ceva ce-mi doresc neapărat dar aș vrea oarecum mai mult să ajung în Brazilia.

Am înțeles că sunt mai multe probleme, depinde și în ce zone mergi. Nu știu, dar la mine lucrurile se întâmplă pe moment. Dacă văd ceva frumos undeva, dacă văd pe net p imagine frumoasă undeva eu aleg și mă duc acolo, fără probleme.

Ramona Olaru: ‘Am acum acum la gât…’

Citește și  Madalina Pamfile, atacata de grasime?

Și pentru că suntem la un eveniment de lansare a unor bijuterii, care e cea mai scumpă bijuterie pe care o ai?

Să știi că nu am foarte scumpe. Am acum la gât un tanzanit, dar l-am întors la spate, pentru că am fundița aceasta, este un fel de piatră protectoare pentru mine, este pentru chakra comunicării, că de aceea am și cumpărat-o. Țin mult la ea, la piatra de tanzanit, pentru că e pe cale de dispariție. Tocmai de aceea țin mult la ea.

Cercelușii pe care îi port sunt niște perle de cultură, care nu sunt foarte scumpe, dar sunt drăguțe, sunt de efect.

Foto: Facebook

blank