Showbiz, Stiri

Ce i-a poruncit Lis sotiei sale, sa faca

In ultimele luni, starea lui Viorel Lis s-a inrautatit vizibil. Tocmai de aceea, fostul primar al Capitalei si-a pus sotia pe liber. Mai exact, el i-a dat voie Oanei sa iasa in cluburi si cafenele, ba chiar si sa isi gaseasca un iubit.

Ajuns la varsta de 70 de ani, Viorel Lis are probleme de sanatate din ce in ce mai mari. In ultimele luni, fostul politician a fost vazut extrem de rar in public, desi, pana anul trecut, era o prezenta constanta la evenimentele mondene. Anul 2014 a debutat cu stangul pentru Viorel, care a inceput sa aiba pierderi de memorie, depresii si stari de rau. In tot acest timp, sotia lui, Oana, i-a fost alaturi neconditionat si a renuntat la iesirile in oras dupa care se dadea in vant. Vazand ca partenera lui s-a transformat intr-o persoana extrem de trista, Viorel a luat o decizie soc: si-a trimis sotia la un alt barbat. Ea insa nici nu a vrut sa auda de asa ceva:

Are zile intregi in care sta la pat!

“Sufera mult ca nu mai este barbatul de acum cativa ani. Acum oboseste, merge destul de putin, are stari de rau, ameteli, stari de voma. Eu i-am fost alaturi cat am putut de mult si am incercat sa ii fac viata mai frumoasa. Uneori a avut niste stari de nervozitate si s-a descarcat pe mine, insa l-am inteles intotdeauna.

Este adevarat, Viorel mi-a zis de multe ori sa nu mai stau inchisa in casa si sa ies cu prietenele mele. Ba, mai mult, mi-a zis ca daca imi voi gasi pe altcineva, el va intelege si nu ma va judeca. A zis ca stie ca sunt tanara si pentru ca ma iubeste foarte, mult, isi doreste sa fiu fericita”, a declarat Oana.