Showbiz, Stiri

Ce plan secret urmeaza sa puna in miscare Cristian Cioaca si ce urmeaza sa se intample cu tot cazul “Elodia”!

Baiatul de noua ani al Elodiei Ghinescu si a lui Cristian Cioaca a ajuns o minge de ping pong intre familia avocatei si familia politistului, dupa ce au realizat ca el este mostenitorul de drept al averii mamei sale.

Dupa sapte ani in care s-au aruncat acuzatii halucinante si s-au facut dezvaluiri incredibile despre disparitia avocatei Elodia Ghinescu, instanta a decis ca sotul acesteia, Cristian Cioaca, politist de meserie, este vinovat de moartea ei. Condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare cu executare, nimeni nu se mai astepta ca epopeea sa continue!

Doar ca un nou razboi sa sta inceapa acum, dupa doua actiuni pe care parintii avocatei le pregatesc, odata pentru a-si recupera nepotul, dar si si razboiul pe succesiunea averii.

“Acum ne pregatim sa cerem in instanta custodia lui Patrick, pe care bunica nu l-a mai vazut de aproape doi ani. Copilul este traumatizat de vizitele la inchisoare, dar si de scenele pe care sora lui Cristian Cioaca le face la scoala. Bunica a incercat sa-l vada acolo, iar sora lui i-a interzis, spunandu-i ca din cauza ei a ajuns tata la inchisoare. Baiatul a inceput sa planga, iar bunica ii spunea ca il iubeste mult. Acesta nu este un comportament normal”, a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Dupa ce Cioaca a fost decazut din drepturi, micutul Patrick a ajuns in custodia surorii lui. Acum lucrurile insa stau sa ia alta intorsatura.

“Directia pentru Protectia Copilului asteapta motivarea instantei pentru a interveni in acest caz, si speram ca baiatul sa ajunga langa bunica lui. Cristian Cioaca, ca restul familiei lui, nu urmareste decat interesul material. Miza este foarte mare, case si proprietati pe care Cioaca vrea sa puna mana, care ar trebui sa-i revina lui Patrick. Ei incearca acum sa-l faca pe copil sa uite de mama! Are nevoie de bani, normal, cine o sa-I plateasca pachetele la puscarie si toate cererile in instanta?!”, mai sustine avocata Crina Radu.