Smiley
Showbiz

Ce peripeții au întâmpinat Smiley și Gina Pistol în luna de miere: „Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici?”

Ce peripeții au întâmpinat Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție în urmă cu aproximativ două săptămâni. După nuntă, artistul și partenera lui de viață au plecat în luna de miere, mai exact în Franța, sejurul de 10 zile fiindu-le asigurat de părinții lor spirtuali. Pe contul de Instagram, cei doi au postat mai multe imagini și videoclipuri din vacanță, unde au avut parte de peisaje de vis, dar și de peripeții pe măsură. Iată ce li s-a întâmplat în luna de miere!

Ce peripeții au întâmpinat Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit, după 7 ani de relație. Cununia civilă și cea religioasă au avut loc la Palatul Snagov, în timp ce nunta propriu-zisă s-a desfășurat la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov. La scurt timp după ce și-au unit destinele, cei doi au plecat într-o escapadă romantică pe Coasta de Azur, cadou pe care l-au primit din partea nașilor. Artistul și partenera lui de viață sunt cazați la un resort de lux, din regiunea Saint-Paul-de-Vence, acolo unde se răsfață timp de 10 zile.

Smiley

Aflați în luna de miere, soții Smiley și Gina Pistol au publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Artistul a făcut un adevărat jurnal de vacanță și a povestit, în lux de amănunte, cum decurge sejurul lor, ce atracții au vizitat, ce preparate au gustat, dar și ce peripeții au întâmpinat de când se află singuri în Franța.

Ce peripeții au întâmpinat Smiley și Gina Pistol în luna de miere

Aflați în sudul Franței, Smiley și Gina Pistol au trecut printr-o experiență palpitantă, relatată de artist pe rețelele de socializare. Furat de peisaj, artistul a pierdut-o din vedere pe soția lui și a constat că nu avea semnal la telefon.

„Nu o găsesc pe Gina și stau și prost cu orientarea în spațiu. Cum s-a întâmplat asta? Stai să vezi! (…) Ziua a început liniștit, am hotărât să mergem până la mare, la o plajă sălbatică minunată, drumul superb, peisaje frumoase, vie peste tot, lavandă. Am ajuns la plajă, unde marea era agitată, bătea vântul, așa că nu era rost de stat pe acolo. Ne-am dus să vedem muzeul ornitologic, unde am văzut o mulțime de specii de păsări și pentru prima dată păsări flamingo, care nu erau așa roz cum vezi în filme. E mai roz Theo Rose decât păsările astea…

Și pentru că era aproape, am mers să vedem o cetate construită în anul 100 și ceva înainte de Hristos. După ce am dat o tură pe acolo, am pornit spre Gordes, un sătuc blocat în timp, dar care arăta impecabil. Aici s-a filmat și pentru Emily in Paris, dar și pentru a Good Year. Și cum ne plimbam noi pe străduțele înguste ale sătucului, iar eu eram fascinat de ce vedeam și filmam tot, m-am pierdut cu ochii în telefon și m-am pierdut și de Gina. Bă ești nebun? Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici? O fi fugit? Am căutat și-n sus, și-n jos, și-n lung, și-n lat, Gina… nicăieri. O fi fost răpită de vreun balaur?’, și-a început artistul mesajul.

„Am încercat să o sun, dar nu era semnal’

După lungi căutări și lipsit de semnal la telefon, Smiley a găsit-o pe Gina Pistol într-o cofetărie din Franța. Cei doi au anunțat că vor pleca în Saint Tropez, următoarea destinație pe lista celo doi.

„Am încercat să o sun, dar nu era semnal. Na belea acum. De la atâta căutare, mi-a scăzut glicemia și m-am dus repede la prima cofetărie. Când colo… Gina stătea relaxată la terasă și savura niște eugenia franțuzească. Mă cunoște bine, se vede treaba. Știa că tot la dulce trag’, a povestit Smiley, într-un video pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

blank