International, Stiri

Ce a păţit un tânăr care şi-a ÎNŞELAT prietena cu alte DOUĂ fete

Un tânăr de 20 de ani a primit o lecţie de viaţă pe care nu o va uita niciodată, de la trei fete cu care acesta avea o relaţie.

infidelitate_01-465x390

Totul a început când una dintre tinere, Becky, a descoperit că prietenul ei, Fisher, era foarte reticent faţă de postările de pe Facebook în care cei doi apăreau împreună. Nu a trecut mult timp până când aceasta a descoperit că era înşelată. Tânăra a investigat situaţia şi a descoperit-o pe cealaltă prietenă a lui Fisher, pe care a contactat-o, spunându-i întreaga poveste.

A doua tânără a mers şi ea mai departe cu investigaţiile şi a descoperit că Fisher avea şi o a treia prietenă. Împreună, cele trei fete au plănuit să se răzbune pe tânărul infidel. Ştiind că acesta urma să se întoarcă dintr-o călătorie în Germania, fetele au hotărât să îl aştepte împreună la aeroport, scrie Viral Nova.

La aeroport, tânărul a fost şocat să le vadă pe toate trei, ba chiar le-a cerut explicaţii. Când şi-a dat seama că nu are nicio cale de scăpare, acesta a apelat la ajutorul bunicii sale, care de asemenea venise la aeroport. Bătrâna însă aflase toată povestea şi a refuzat să-şi ajute nepotul.

Povestea a ajuns şi în atenţia presei, iar Fisher probabil nu va mai reuşit să-şi facă o altă prietenă prea curând.