Vedeta de televiziune a preferat să i-o facă un profesionist!

serban-huidu-tuns-chelie

Serban Huidu a decis sa renunte complet la podoaba capilara si s-a tuns la chelie. Noul look il aseamana si mai mult cu fratele lui, Vlad, sotul Giuliei Anghelescu. Sunt „fratii brothers”, asa cum fostul carcotas ii place sa spuna. Iata cum a reactionat insa tatal lui.

serban-huidu-chelie-1

Serban Huidu a recurs la o schimbare de look si s-a lasat pe mainile frizerului sau pentru a ramane fara pic de par pe cap. Fostul carcotas este acum tuns zero, iar noul sau look i-a luat prin surprindere pe fanii lui.

serban-vlad-huidu

“Smecher de smecher mafiot”, „O chelie deasa pentru Huidu aleasa”, „Semeni cu Maestrul Radu Banciu! Imi place”, au fost cateva dintre comentariile primite.

familie-huidu

Printre cei care au reactionat s-a aflat si tatal vedetei, Florin Huidu, care a scris: „Te iubesc puiul tatii. Cind eu mi-am ras mustata am simtit ca e nevoie de ceva nou. Cred ca e valabil si la tine. Te iubesc si daca o sa ai nevoie de freza vii ca ti-o dau eu (am pentru o baie). Are tata 3 baieti. Doamne ce mai semanati. Sa-mi traiti si sa traiesc sa va vad bine pe toti”, a declarat barbatul.

 vlad-huidu-giulia

 

Citeste si...
Dosarul lui Mircea Băsescu, preluat de DNA Bucureşti