Showbiz, Stiri

Ce a păţit Mirela Stelea, de când a divorţat

După divorţul de Bogdan Stelea, Mirela Popa o duce din ce în ce mai bine. E mai sexy ca niciodată, mereu cu zâmbetul pe buze, iar afacerea ei cu rochii de mireasă e înfloritoare.

mirela-stelea-14

E din nou burlăciţă de câteva luni, aşa că Mirela Popa poate spune că se confruntă cu o situaţie ciudată: designerul vestimentar are mai mult lipici la tinerele care se pregătesc de nuntă. Rochiile sale de mireasă sunt mai cerute acum decât erau, spre exemplu, în urmă cu doi ani când se declara fericită în relația cu fostul portar al naționalei.

Apropiații designerului spun că din ce în ce mai multe viitoare mirese trec pragul atelierului său din București și că toate își doresc ca la probe să fie prezentă și Mirela. Contactată de Click.ro, bruneta a confirmat informațiile surselor noastre.

„Nu am stat să fac statistici, dar parcă vara aceasta a fost mai multă agitație la atelier decât în anii precedenți. Poate și pentru faptul că programările s-au concentrat în perioadele în care eram în țară (n.r. a fost des plecată peste hotare). Acum, în plin sezon al nunților, rochiile de mireasă sunt cele mai cerute. Au fost multe cliente care au cerut ceva mai special, cum ar fi salopeta de mireasă, rochia din dantelă până la genunchi sau cea în nuanță roz pudrat”, a explicat ea.

Mirela Stelea are la activ șase colecții, ședințe foto realizate în locații exclusiviste din țară și de peste hotare și a participat la festivaluri de modă în Dubai, Paris sau Barcelona. În luna aprilie, ea a divorțat de Bogdan Stelea după șase ani de casnicie, de comun acord. Cei doi au fost discreţi în privinţa separării şi au depus actele în mare secret.