Sport, Stiri

Ce-a păţit Marica în această dimineaţă, la aeroport?!

Bietul Marica! Şi ispitit, şi percheziţionat până la piele şi nesatisfăcut!

marica_18640100

Eroul naţionalei României din preliminarii, Ciprian Marica, 28 de ani, a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare haioasă petrecută în această dimineaţă în aeroport.

“Ostenit ca vai de mine, la primele ore ale diminetii trageam geanta dupa mine la aeroport ca un soldat care-si cara ranita dupa o zi de instructie. Parca si poarta 5 era mai mica decat de obicei, poate din cauza aglomeratiei. Stateam la coada si, in dreptul meu pe un raft, imi facea insistent cu ochiul un croissant cu ciocolata.

Am cedat si m-am apropiat pofticios de vitrina. Aproape ca-i simteam savoarea, dar am vrut sa-l cumpar cu pasaportul si n-am reusit!

marica_34_e8d45139b0

Nu pot sa va spun ce dezamagire am trait cand am bagat mana in buzunar: portofelul se odihnea in bagajul de cala, nu aveam la mine decat pasaportul!

Necajit ca un copil mic am plecat spre avion. Ce simplu era daca nu pierdeam biletul de avion cand ma scotoceam prin buzunare ca sa cumpar croissantul cu ciocolata!

Eee, uite asa am inceput eu ziua de astazi . Am uitat sa va spun prin ce control riguros am trecut, m-au descaltat si perchezitionat ca un veritabil ‘pericol’ ce sunt”, a scris Marica pe reţeaua de socializare.