Showbiz, Stiri

Ce a păţit Laura Cosoi de a ajuns la mănăstire?!

Cea mai frumoasă femeie din România vrea să o termine cu showbiz-ul?!

in-veci-nu-ti-ai-fi-imaginat-ca-se-poate-imbraca-asa-cum-a-fost-fotografiata-laura-cosoi-pe-strada_25_size8

În veci nu ţi-ai fi imaginat că se poate îmbrăca aşa, înfofolită până la gât, şi că va poza în curtea unei mănăstiri. Din fericire, Laura Cosoi a ieşit aşa pe stradă doar de dragul unei plimbări, în mirificul Maramureş şi nu are de gând să părăsească lumea mondenă.

in-veci-nu-ti-ai-fi-imaginat-ca-se-poate-imbraca-asa-cum-a-fost-fotografiata-laura-cosoi-pe-strada_5

Laura Cosoi si iubitul ei, Cosmin, s-au bucurat de o escapada inedita in Maramures, unde blondina a tinut sa se pozeze in port traditional.

in-veci-nu-ti-ai-fi-imaginat-ca-se-poate-imbraca-asa-cum-a-fost-fotografiata-laura-cosoi-pe-strada_10

„Asa cum ti-am povestit data trecuta, in vizita noastra in Maramures ne-am oprit la Barsana de unde am facut excursii in imprejurimi. Barsana este un loc superb, de care am auzit pentru prima oara la Tavi, sotul mamei mele. De sapte ani isi fac vacantele in Maramures, loc de care s-au indragostit iremediabil si ii inteleg perfect. :)

Duminica dimineata, doamna Ileana la care am stat (Pensiunea Lia), ne-a pregatit costume traditionale maramuresene, cu care ne-am imbracat si am pornit spre Manastirea Barsana.

in-veci-nu-ti-ai-fi-imaginat-ca-se-poate-imbraca-asa-cum-a-fost-fotografiata-laura-cosoi-pe-strada_6

Pozitionat pe un deal, lacasul de cult este in mare parte o constructie din lemn, iar slujbele de duminica au o incarcatura emotionala cu totul si cu totul speciala.

Am gasit undeva, o fraza despre manastire care mi se pare ca descrie perfect atmosfera locului: ‘Aceasta sfanta manastire…, sinteza intre evlavie si arta, unde rugaciunea ziditoare de suflet frumos se uneste cu munca artistica, ziditoare de lumina construita din piatra si lemn, Barsana este o icoana a sufletului crestin ortodox maramuresean la rascruce de milenii, o speranta pentru un viitor binecuvantat, este un loc sfant unde natura se uneste cu biserica in liturghie cosmica.’

in-veci-nu-ti-ai-fi-imaginat-ca-se-poate-imbraca-asa-cum-a-fost-fotografiata-laura-cosoi-pe-strada_9

M-am simtit binecuvantata ca am avut marea sansa de a descoperi un loc atat de special si daca nu ti-ai facut planuri de Craciun, iti sugerez sa ii iei pe cei dragi si sa le oferi o vacanta de cateva zile la Barsana. Din cate stiu, traditiile in zona respectiva sunt pastrate cu sfintenie, oamenii locului sunt imbracati in port traditional, colindatorii sunt autentici iar plimbarile cu sania trasa de cai devin memorabile. Sper din tot sufletul sa fie zapada anul acesta. :)

‘La Barsana, tu cel acum traitor, treci prin experinta unica a inzidirii in durata harului. Fericit cel care poate marturisi: Si eu am fost la Barsana’ :)”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

blank