Dan Bittman
Showbiz

Ce părere are Dan Bittman despre Delia: „E mortală, mi se pare No 1 în momentul ăsta”. Situația neștiută dintre cei doi artiști

Motivul pentru care Dan Bittman se declară fanul înfocat al Deliei. Dan Bittman este un veteran al scenei muzicii din România, iar acesta a recunoscut, recent, că este fanul Deliei. Artistul este impresionat de capacitatea Deliei de a se reinventa mereu și dezvăluie că erau cât pe ce să colaboreze împreună. Bittman chiar a fost ajutat de soțul Deliei, Răzvan, să lanseze una dintre piesele sale de succes.

Dan Bittman a fost prezent la evenimentul de lansare al albumului Flex’, al Deliei, iar cu această ocazie, artistul a recunoscut că este unul dintre cei mai înfocați fani ai Deliei. Solistul trupei Holograf a povestit și, cum soțul Deliei l-a ajutat să lanseze piesa „Și îngerii plâng câteodată”, pe care trebuia să colaboreze cu artista. Bittman a spus și cu își va petrece Crăciunul, menționând că se pricepe să facă cele mai bune sarmale. De asemenea, solistul a spus și ce a făcut pentru a scăpa de kilogramele în plus.


Ce părere are Dan Bittman despre Delia: „E mortală, mi se pare No 1 în momentul ăsta’. Situația neștiută dintre cei doi artiști
C

ărere are Dan Bittman despre Delia: „E mortală, mi se pare No 1 în momentul ăsta’. Situația neștiută dintre cei doi artiști

Dan Bittman

Ce părere are Dan Bittman despre Delia

Dan Bittman este unul dintre fanii declarați ai Deliei. Solistul Horlograf are în vedere o colaborare cu celebra cântăreață, pe care o apreciază pentru creativitate și energia debordntă de pe scenă.

„Am venit să o văd pe Delia pentru că de fiecare dată când se reinventează e foarte mișto și chiar am venit să văd face și ce a produs prezintă, acum, cu noul album. Delia mă interesează. Măi, să știi că m-am gândit și era cât pe ce să o facem la un moment dat, când am scos Îngerii. (n.r. despre colaborarea cu Delia). Eu, Îngerii l-am scos datorită lui Răzvan.

Răzvan m-a dus la cei de la Kazibo să-mi prezinte. A fost o noapte magică. Am tras atunci Îngerii și se punea problema la un moment dat să cânte și Delia. Dar, până la urmă am rămas doar eu, insă sincer, aș vrea neapărat cu Delia oricând. E mortală, mie mi se pare No 1 în momentul ăsta.„, a declarat Dan Bittman pentru Ciao.ro.

Ce mâncăruri tradiționale pregătește Dan Bittman de Crăciun

Dan Bittman abia așteaptă Crăciunul pentru a petrece alături de familie. Artistului îi place să gătească câteva preparate tradiționale de Sărbători și se pricepe de minune să gătească sarmale și borș de legume.

„Facem Crăciunul în familie. Da, chiar e o tradiție. Într-o perioadă Tino Furtună făcea Crăciunul la el acasă, dar în pandemie s-a fâsâit tradiția. ac cele mai bune sarmale. Cele mai bune sau așa spun copiii, sau mi se pare mie! Fac un borș de legume extraordinar, fac pui la sticlă, cum se spune pe sticlă, fac cartofi la cuptor. Am făcut multe chestii, da, serios.„, a precizat Bittman.

Cum a reușit să slăbească Dan Bittman

Citește și  Ce a pățit Theo Rose în trafic. „Oameni buni, ce înseamnă asta?”

Alex Bittman a dezvăluit și metoda prin care a reușit să slăbească șapte kilograme. Artistul consumă alimente doar în interbalul 14:00 – 22:00.

„Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă. Mănânc cu pâine, mănânc de toate. La mine a funcționat, am slăbit vreo 7 kilograme fără ca să fac niciun efort.„

FOTO: Facebook Instagram

blank