Showbiz, Stiri

Ce operaţii estetice mai doreşte Bianca să-şi facă!

Starleta a vorbit în premieră şi e fericită că Victor o susţine

photo_52_6b239e8d3f

Bianca Slav este, mai nou, imaginea clinicii doctorul Kasem Abu Bakr şi a ieşit ireproşabil în fotografiile pentru reclamă. Roscata are operatii estetice si nu se sfieste sa recunoasca acest lucru. Ea sustine si ca foloseste botox ca sa arate bine.

photo_1_08_5ccfe9f41c

„Recunosc ca am botox, imi pun botox, si nu sunt ca altele care spun ca isi dau cu crema de galbenele pe buze sau pe fata si arata senzational. Eu recunosc ca am 30 de ani, folosesc botox si ipocrizia nu ma caracterizeaza”, a declarat Bianca Slav.

photo_2_05

„Kasem o sa-mi rezolve problemele la picioare, urmeaza niste extractii a unor cheaguri de sange. Am renuntat la medicul din Ungaria si acum o sa-mi rezolv aici probleme, nu vor ramane urme inestetice. Urmatoarele interventii pe care le voi face va fi o operatie la rotula, inlaturarea unor alunite pentru ca iarna se recupereaza mai repede pielea si intretinere corporala ca sa previn celulita”, a mai spus roscata.

photo_4_04_92b6ccf128

„Victor este de acord cu toate interventiile pe care vreau sa mi le fac, in primul rand pentru ca, este sanatos sa-mi inlatur alunitele pentru ca acestea se modifica in timp si, la fel, Victor stie foarte bine ca am o problema la rotula piciorului stang care necesita interventie.

photo_5_02_65545b22e2

Recunosc ca am implant mamar si botox si cand eram mai plinuta, probabil ca as fi aspirat si la lipoaspiratie, dar nu am aveam bani si nici nu eram corect informata despre aceste interventii”, a mai dezvaluit Bianca.

 

blank