Mirela Vaida
Showbiz

Ce operație estetică vrea să-și facă Mirela Vaida la 41 de ani și cum a reacționat soțul ei: „Mi-a spus că dacă m-a luat de nevastă și mi-a făcut trei copii…”

La 41 de ani și după trei nașteri, Mirela Vaida arată spectaculos, însă prezentatoarea Acces Direct recunoaște că ar vrea totuși să-și facă o operație estetică… Asta chiar dacă soțul ei nu este prea încântat. Iată ce defect fizic ar trimite-o pe Mirela Vaida direct în cabinetul chirurgului estetician!

Deși a depășit pragul vârstei de 40 de ani, până acum Mirela Vaida nu și-a făcut nicio operație estetică, însă mărturisește că este tentată. De ani buni în televiziune, vedeta de la Acces Direct a învățat cum să ascundă micile imperfecțiuni doar din machiaj, dar mărturisește că și-ar dori să se lase pe mâna chirurgului estetician, chiar dacă soțul ei se opune.

Mirela Vaida

Ce operație estetică vrea să-și facă Mirela Vaida și cum a reacționat soțul ei

Artista este dovada vie că vârsta este doar un număr, la 41 de ani Mirela Vaida, mamă a trei copii, de altfel, arătând impecabil. Nu doar că prezentatoarea Acces Direct se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, dar nu ezită nici să se pozeze fără filtre și nemachiată. Deși are foarte puține riduri, Mirela Vaida are totuși o nemulțumire și mărturisește că și-ar face o operație estetică.

„Vezi ce nas am? Vreau să îl operez de când m-am născut! O să mor tot cu nasul strâmb.
Soțul meu mi-a spus că, dacă până la vârsta asta am făcut carieră în televiziune, m-a luat de nevastă și mi-a făcut 3 copii cu nasul ăsta…

La ce să îl mai schimb? Înseamnă că îmi merge așa! Mi-a purtat noroc strâmbătura asta de nas!„, a spus, cu umor, Mirela Vaida pentru Playtech.ro.

Ce dietă ține Mirela Vaida și cum dă jos 2-3 kg într-o săptămână

Fanii care o urmăresc în social media știu că Mirela Vaida este nu doar o bună profesionistă și o mamă și o soție dedicată, ci și o gospodină desăvârșită. Vedeta gătește mâncăruri ca la mama acasă și recunoaște că mănâncă cot la cot cu familia ei, fiind o gurmandă. Vedeta are însă grijă să nu pună mai mult de 2-3 kilograme.

„Da, țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală.

Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă? Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez. Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea„, a declarat Mirela Vaida pentru VIVA!

Cum rezistă Mirela Vaida după 7 ani de Acces Direct, nu e un secret pentru nimeni că, de-a lungul anilor, Mirela Vaida a fost pusă în multe situații delicate – a prezentat cazuri emoționante sau revoltătoare și au fost momente în care viața i-a fost pusă în pericol, chiar în direct. După 7 ani de emisiune, prezentatoarea mărturisește că, deși sunt subiecte la care încă lăcrimează, s-a obișnuit și a devenit puțin mai detașată.

Citește și  Ramona Gabor se scalda in lux. S-a dus pe Coasta de Azur si traieste ca o milionara de la Cannes!


„Capul mi l-am împuiat cu probleme în primii ani. Acum am 7 ani de Acces și sunt la fel ca un medic care operează și vede lucruri grave, după mai mult timp te obișnuiești. Când te obișnuiești, nu ți se mai pare ceva wow, le iei așa.

În momentul în care ai ieșit din platou, închizi ușa, pleci acasă, problemele rămân acolo. Mi-au trebuit foarte mulți ani, pentru că plângeam mereu după emisiune. Așa se învață meseria asta.

Nu sunt făcută neapărat pentru lucruri dure, dar fac parte din viață și dacă mi-am ales drumul ăsta, atunci trebuie să dovedesc„, a mai dezvăluit vedeta pentru Playtech.

blank