Featured, Life

Ce observa prima oara o femeie la un barbat

O cunoscuta revista pentru barbati din afara a aflat raspunsul la o intrebare care ii macina pe toti masculii: ce observa prima oara o femeie la un barbat?

Revista britanica „Men’s Health” a realizat un sondaj inedit in care le-a cerut femeilor sa raspunda la intrebarea: „Ce iti atrage atentia prima si prima oara la un barbat?”. Raspunsul majoritar a surprins pe toata lumea.

Conform raspunsurilor, primul lucru care le sare in ochi femeilor sunt… ochii barbatilor! Da, spre deosebire de barbati, care observa diferite parti ale corpului feminin, doamnele sunt atrase de ochi. Acestea analizeaza privirea unui barbat pentru a descoase tot ceea ce acesta ar putea ascunde.

Nu de alta, dar se zice ca ochii sunt oglinda sufletului, iar intuitia feminina nu da niciodata gres cand reprezentantele sexului frumos vor sa stie totul despre barbati fara sa ii intrebe neaparat ce vor sa afle.
Alte lucruri la care femeile sunt foarte atent sunt zambetul (doamnele pun mare accent pe dantura barbatilor), inaltimea, forma mainilor si in special a degetelor si stilul vestimentar, scrie „The independent”.

Dotarea din pantaloni, pe ultimul loc?
Acelasi sondaj mai dezvaluie ca atunci cand o femeie intalneste pe strada sau pe plaja un barbat imbracat sumar, prima oara este atenta la abdomen, apoi la umeri si abia in stadiul final la lenjeria intima si ce poseda masculul respectiv (intelegeti voi).

Spre deosebire de femei, barbatii sunt atenti la fund si sani atunci cand ies la plaja sau dau peste o femeie ceva mai putin imbracata. Inca o data se dovedeste ce intentii au femeile si care sunt lucrurile pe care barbatii le observa intaia oara la tipe.