Actriţa şi-a făcut de cap cu poliţiştii de la Cannes!

  sharon5

La 53 de ani, Sharon Stone arata incredibil si de aceeasi parere au fost si politistii de la Cannes, care au tinut neaparat sa se pozeze cu actrita din “Basic Instinct”. Sharon semneaza condica la Cannes in perioada prestigiosului Festival, este cazata pe iachtul lui Roberto Cavalli si isi face aparitia la cele mai tari petreceri organizate pe Croazeta.

sharon2

Sharon Stone a ajuns la Cannes, actrita fiind nelipsita in ultimii ani de la celebrul eveniment de pe Croazeta. Sharon este cazata pe iachtul lui Roberto Cavalli si a fost fotografiata aseara parasind ambarcatiunea pentru a lua parte la petrecerea Fatale in Cannes, organizata la celebrul Hotel du Cap-Eden-Roc.

Sharon a atras atentia tuturor celor prezenti cu rochia ei rosie, care ii lasa descoperit piciorul drept, iar mai multi politisti de la Cannes au tinut neaparat sa se pozeze cu actrita.

sharon6

Dupa party-ul de la celebrul hotel, Sharon a luat parte la petrecerea brandului de bijuterii De Grisogono si s-a pozat la panou alaturi de proprietarul brandului, omul de afaceri Fawaz Grousi.

Recent, Sharon Stone a fost laudata de criticii de film pentru rolul din pelicula “Fading Gigolo”, regizata de John Turturo. Actrita joaca in aceasta pelicula alaturi de Vanessa Paradis, Woody Allen si Liev Schreiber.