Showbiz, Stiri

Ce o aşteaptă pe Lavinia după episodul dansului cu drapelul naţional?!

Dansul lasciv al fetelor din trupa Laviniei cu drapelul ar putea avea efecte… penale

lavinia_parva_77502100

Lavinia Parva, noua iubita a lui Stefan Banica Jr, ar putea avea probleme serioase cu legea dupa ce in timpul unui concert, dansatoarele ei au dansat lasciv, folosindu-se de drapelul national.

 Întamplare a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, la un concert pe care Lavinia l-a sustinut in comuna botosaneana Flamanzi. Incercand probabil sa condimenteze numarul artistic, mai ales ca spectacolul avea si un oarecare iz politic, Lavinia le-a dat dansatoarelor cate un steag al Romaniei cu care sa iasa pe scena.

 Din exces de zel, fetele au executat si cateva miscari lascive, folosindu-se de stindardul national intr-un mod care te ducea cu gandul la bara de striptease.

Concert Lavinia cu Tricolorul la Flamanzi (7)

 Gestul iubitei lui Banica ar putea avea, insa, si consecinte penale. Astfel, articolul 30, alineatul 7 din Costitutia Romaniei arata ca „sunt interzise prin lege defaimarea tarii si a natiunii, precum si profanarea drapelului national, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau violenta publica precum si manifestari obscene, contra bunelor moravuri”. (I.G.)