Necenzurat

Ce NU trebuie sa faci in timpul sexului oral

Este foarte important sa faci o serie de lucruri in timpul sexului oral ca rezultatul sa fie cel dorit, iata cateva

Ce NU trebuie sa faci in timpul sexului oralSe stie faptul ca barbatii sunt innebuniti dupa sexul oral, de aceea este important sa te apropii de ce le place si ce nu in timpul sexului oral.

Incearca in primul rand sa nu musti. Este destul de deranjant pentru un barbat sa iti simta dintii pe penis in timpul sexului oral sau sa il musti din greseala. Asa ca ai mare grija la dinti.

Te grabesti. Adesea te poti plictisi sa faci acelasi lucru repetitiv, asa ca graba poate strica toata treaba. Incearca sa te folosesti de miscari lente apoi de miscari mai repezi, apoi sa le combini. Asa il vei pune in miscare si nu o sa para ca il grabesti.

Daca nu ai chef in seara aia sa faci sex oral, refuza-l. Nu esti oblogata sa ii faci partenerul tau sex oral daca nu vrei sau nu ai chef. Chiar daca el insista explicai ca o sa mai fie si alte ocazii, nu face ceva din obligatie. O sa ajungi sa nu iti mai placa nici tie sa faci sex oral si sa para o vesnicie pana cand el o sa termine treaba.

 

Nu iti pasa ce crede el. Probabil tu faci sexul oral asa cum iti place tie sau cum iti este mai confortabil tie. Daca ai tine cont de cateva dintre indrumarile partenerului tau atunci ai ajunge la rezultate mai rapide si mai eficiente pentru amandoi.

blank