Showbiz, Stiri

Ce nu face blonda lui Keo de dragul cântăreţului!

Doar el ştia ce înseamnă acest mesaj ascuns! Până acum

blonda

Blonda lui Keo, o frumoasa cantareata din Romania, pe nume Misty pare sa-si fi dorit sa il aiba pe cantaret in bratele sale inca din perioada in care cei doi lucrau pentru hitul sau de debut, “Bang”. Cei doi nu si-au recunoscut realatia insa, cantareata si-a realizat deja un tatuaj care arata cat de apropiati sunt.

blonda 9

Pe unul dintre conturile sale de socializare, Misty a postat mai multe comentarii in care arata ca cei doi formeaza deja un cuplu si si-a lasat la vedere inscriptia realizata pe piele, “Everything is ok” (Totul este ok). Mai mult decat atat, initiala cantaretului a fost evidentiata, iar litera “O” a fost transformata intr-o inimioara, aratandu-si astfel dragostea pentru el.

blonda 6

Misty s-a pozat de nenumarate ori in oglinda sau si-a facut selfie-uri in care a tinut ca tatuajul dedicat artistului sa fie la vedere. Nu este greu de observat ca Misty arata poate la fel de bine ca si Andreea Balan, Keo nevand cum sa ramana imun la farmecele blondei.

blonda 5

Keo si Andreea Balan au avut o relatie de 8 ani de zile si s-au despartit deoarece cantaretul nu isi dorea inca sa isi intemeieze o familie.