Showbiz, Stiri

Ce moştenire frumoasă i-a lăsat mama Danielei Gyorfi

Scoate numai din chiria apartamentelor 2.000 de euro pe lună

 s (13)

 Dupa moartea mamei sale, Daniela Gyorfi a mostenit patru apartartamente in blocul in care locuieste, pe care le-a si inchiriat. Cantareata incaseaza lunar aproximativ 2000 de euro din chirii, iar banii in investeste. Nu intr-o afacere, ci in fiica ei.

s (12)

Au trecut opt luni de la moartea mamei sale, insa nu trece o zi in care Daniela Gyorfi sa nu isi aminteasca de cea care i-a dat viata si sa nu se roage pentru sufletul acesteia. Dupa disparitia prematura a Anicai, cantareata nu a ramas numai cu amintiri, ci si cu o avere estimata la aproximativ 250.000 de euro. Mai exact, patru apartamente intr-o zona centrala a Capitalei, care sunt inchiriate de ani buni si pentru care Daniela incaseaza, acum, aproximativ 2000 de euro numai din chirii. De cand a murit mama sa, Daniela strange banii intr-un cont, insa nu pentru a face economii, ci priveste totul ca pe o investitie.

s (20)

Nu, cantareata nu se apuca de vreo afacere, ci se preocupa de viitorul fiicei sale. Astfel, banii stransi in cont vor fi dedicati educatiei micutei Maria, in varsta de trei ani si jumatate:

 

 

 

“Este normal sa ma gandesc la viitorul ei. Acum imi merge bine, am suficiente spectacole, imi permit un trai decent. Dar cine stie ce se va intampla peste cativa ani. Orice este posibil. Vrea ca fiica mea sa fie acoperita, vreau sa ma asigur ca va avea parte de o educatie alea si ca va merge la cele mai bune scoli.

s (24)

Si eu si tatal ei pentru ea muncim si ne zabatem atat de tare. Inca de cand s-a nascut, ea a fost lumina ochilor mamei mele, a iubit-o enorm, iar ele doua au avut o relatie speciala. Sunt sigura ca de acolo de unde este o vegheaza pe Maria”, a declarat Daniela Gyorfi, pentru CANCAN.ro.

Desi a fost ceruta de sotie de George Tal la inceputul lunii martie, Daniela nu are de gand sa se casatoreasca anul acesta. Motivul? Tine doliu dupa mama sa: “Pana cand nu va trece un an de la moartea mamei mele nu am de gand sa fac acest pas. Oricum, chiar nu este nici o graba. Avem timp, atata timp cat atat eu cat si logodnicul meu ne dorim asta”, ne-a mai spus cantareata.